Ali Koç’tan Ekrem İmamoğlu’na ziyaret!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri İstanbul Valisi Davut Gül’ün ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu da makamında ziyaret etti. Görüşme sonrasında Koç, İmamoğlu’na sarı-lacivertli forma hediye etti.

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerini Saraçhane’deki makamında ağırladı. İmamoğlu ile Koç’un toplantısında İstanbul’un Olimpiyat adaylığı ve Fenerbahçe Kulübü ile İBB arasındaki iş birliğinin devamına ilişkin konular görüşüldü.

Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu şunları söyledi:

“Fenerbahçe ile İstanbulluların evinde buluşmak benim için büyük bir mutluluk. Olimpiyatlar yapılırken göbeğinde buluştuğumuz bu esnada hem olimpiyatlara en fazla sporcu gönderen Fenerbahçe Spor Kulübü hem yine Fenerbahçe'yle birlikte en fazla sporcu gönderen ikinci kulüp İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, doğal olarak olimpiyatları konuştuk.”

Başkan İmamoğlu ile sürekli temasta olduklarını belirten Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, İBB Başkanına destekleri için teşekkür ederek şu açıklamalarda bulundu:

“Zaten sık sık temastayız. Başkanımızın spora zaten özel bir ilgisi var. Her zaman da şunu söyler; İstanbul'un en büyük markası, üç büyük kulüpler. O hassasiyeti olan birini zaten kulüpte tahmin edebilirsiniz. Biz, hem bugüne kadar bizlere uzattığı destek, dostluk, yeri geldi mi yardım eli için hem de bundan sonrakilere teşekkür etmek isterim. 2036 planlarını konuştuk. Temaslar, ilişkiler, neler hedeflendiği, aldığınız takdirde bu güzel şehrimizce neler yapılabileceğini istişare ettik. Fazlasıyla ümitlendik biz de. O olimpiyat er ya da geç gelecek İstanbul'a inşallah. Er ya da geç geç olmaz, 2036 planları sayın başkanımızın önderliğinde tutar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olimpiyatlara, kafilemize büyük katkısı oldu. Başkanımın dediği gibi bir ve iki numara kulüpler bizleriz. İnşallah ileride de güç birliği yaparak bayrağı en yüksekte dalgalandıracak sporcuları hep beraber yetiştiririz. Ben bir kez daha teşekkür ediyorum. Maçlarımızda sizi ağırlamayı dört gözle bekliyoruz”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zabıta ekipleri yakaladı: Hatay'da dilenciden 19 bin 765 lira çıktı

İstanbul Haberleri Haberleri