AK Partili Fatinoğlu'nu "AK Parti" yalanladı

AK Parti İlçe Başkanı ve yönetimini 45 dakika kapısında beklettiğini söyleyerek Başkan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu’nu nezaketsizlikle suçlayan Fatinoğlu’nu kesin bir dille AK Partili isim yalanladı.

AK Parti İlçe başkanı ve yönetimini 45 dakika kapısında beklettiğini söyleyerek Başkan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu’nu nezaketsizlikle suçlayan Fatinoğlu’nu kesin bir dille yalanlayan AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Polat, böyle bir durumun yaşanmadığını belirterek, “Aslı astarı olmayan bir açıklama yapılmıştır. Görüşmemiz gayet nezaket içinde gerçekleştirilmiştir” dedi.

Bakırköy Belediye Meclisi'nin eylül ayı toplantısında konuşan AK Partili Meclis Üyesi Ali Fatinoğlu, geçtiğimiz günlerde AK Parti ilçe yönetiminin nezaket ziyareti için gittiği Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu’nun kapısında mazeret gösterilmeden 45 dakika bekletildiğini söyleyerek nezaketsizlikle suçlamıştı. Tatil sonrası yapılan ilk meclis toplantısının da 16:00’da ilan edilmesine karşılık yaklaşık bir buçuk saat geç başlatılmasına da tepki gösteren Fatinoğlu, sonrasında AK Partili meclis üyelerini de alarak meclisi terk etmişti.

AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ KONUŞTU

Eylül ayı ilk toplantısına mazereti nedeniyle katılamadığını söyleyerek ikinci toplantıda söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Polat, ilk toplantıyı terk eden meclis üyesi arkadaşlarının 16:00’da ilan edilen ancak yine mazeret gösterilmeden meclisin yaklaşık bir buçuk saat geç başlamasına tepki olduğunu belirtti. Bu gün de aynı şekilde hiç bir mazeret gösterilmeden yaklaşık bir saat geç başlayan mecliste konuşan Özgür Polat, meclisi izlemek için bekleyen tüm vatandaşlardan ve basın mensuplarından konunun sebebi kendileri olmamasına karşılık özür diledi.

“BİREYSEL KONUŞMALAR PARTİMİZİ VE İLÇEMİZİ BAĞLAMAZ”

AK Parti teşkilatlarının parti tüzüğüne ve hiyerarşisine bağlı, teşkilatlanmasının en iyi şekilde yapan, en kalabalık teşkilat olduğunu söyleyen Polat, tüzüğe ve hiyerarşiye uymayanın kim olursa olsun gereğinin yapıldığını ve yapılacağını belirterek, Ali Fatinoğlu’na atıfta bulundu.
Polat, “Grubumuz adına bu mecliste kim konuşacaksa ilçemiz ve grubumuzun istişaresi sonucu belirlenir. Buradan sonraki süreçte grubumuzun dışındaki konuşmacılar haricinde, bireysel olarak başvurup konuşacak kişilerin konuşmaları partimizi ve ilçemizi bağlamayacaktır.
Başkanımıza yapılan ziyarete karşılık aslı astarı olmayan bir açıklama yapılmıştır. Bu ziyarette bulunan bir kişi olarak, gayet nezaket içerisinde güzel ve olumlu bir ziyaret gerçekleşmiştir. Bekletilme konusunu ilçe başkanımız, belediye başkanımız ve bizler yalanlamış olmamıza rağmen, bu kürsüden yapılan talihsiz açıklamayı yapma gereği duydum” dedi.

Ali Fatinoğlu toplantıya katılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri