AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer: "AK Parti, Türkiye'nin ve milletin partisidir"

Partisinin 23. kuruluş yıl dönümünü kutlayan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, "AK Parti, Türkiye'nin ve milletin partisidir" diye konuştu.

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, AK Parti'nin 23. yıldır Türk siyasi tarihine hizmetleri, eserleri ve projeleri ile damga vurduğunu belirterek, partinin kuruluşunun 23. yılını kutladı ve kutlu hizmet davasında daha nice yıllara dileğinde bulundu.

Özer açıklamasının devamında, ‘AK Parti’nin Türkiye’nin ve milletin partisidir. Reformist anlayışıyla adaletten güvenliğe, eğitimden sağlığa, çevreden şehirciliğe, ulaştırmadan altyapıya her alanda Türkiye’yi geleceğe hazırlayan partidir.’ ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin Türk siyasi tarihine hizmetleri, eserleri ve projeleri ile damga vurduğunu anlatan Özer, şunları kaydetti:

"Bundan 23 yıl önce Anadolu'nun evlatlarının bir araya gelerek kurduğu parti, bugün dev bir halka olmuş, ülkeye hizmet hareketine dönüşmüş, dünyada tanınır olmuştur. AK Parti'nin hikayesi, yerelden genele ilerleyen büyük bir başarı hikayesi olmuştur. AK Parti, kurulmuş olduğu günden bugüne gerek Esenyurt’ta gerek Türkiye ve gerekse dünya siyaseti için bir fırsat niteliğinde olmuştur. Bu duygu, inanç ve düşüncelerle AK Parti'mizin kuruluşunun 23. yılını yürekten kutluyor, kutlu hizmet davasında partilisiyle vatandaşıyla daha nice yıllara diyorum."

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti'nin, demokrasiyi güçlendiren ve milli iradeyi esas alan uygulamalarla Türkiye siyasetine damgasını vurduğunu belirten Özer, partinin eser ve hizmet anlayışıyla 23 yılda Türkiye'nin her alanda çok büyük kazanımlar elde ettiğini hatırlattı.

Bugün de şehirleri geleceğe hazırlamayı, Türkiye'yi hedefleriyle buluşturmayı, her alanda kalkınma anlayışıyla millete hizmet etmeyi sürdürdüklerini aktaran Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde bir yandan Türkiye'nin son 22 yılına damgasını vuran, Cumhuriyet tarihinin enleri olarak ifade edilebilecek sayısız eseri ülkenin her karışına kazandırırken, bir yandan da partinin yürüyüşüne engel olmak, Türkiye'nin ilerlemesinin önünü kesmek isteyen odaklar ve bunların oyunlarıyla mücadele ettiklerini belirtti.

Özer, Türkiye'yi 22 yılda çok ileri bir noktaya taşıdıklarını, istikametlerini ve projelerini milletle belirleyip bu yolda milletle yürüdüklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"Bugün ülkemizi, büyüyen, gelişen, güçlenen, küresel meselelerin çözümünde arabuluculuğu ve inisiyatifi talep edilen bir ülke haline getirdik. Cumhurbaşkanı'mızın iradesiyle milletimize, Cumhuriyet'imizin 100. yılında Türkiye Yüzyılı vizyonunu armağan ettik, somut hedeflerimizle bu vizyona güç kattık. İçinde bulunduğumuz dönemin, milletimizin destekleriyle bu hedeflerimizi gerçekleştireceğimiz bir dönem olacağına inancımız tamdır. AK Parti, Türkiye'nin ve milletin partisidir. Reformist anlayışıyla adaletten güvenliğe, eğitimden sağlığa, çevreden şehirciliğe, ulaştırmadan altyapıya her alanda Türkiye'yi geleceğe hazırlayan partidir."

"AK Parti, sayısız icraatın partisi oldu"

AK Parti'nin teşkilatlarıyla kurduğu güçlü bağla var olan, milletin güveni ve sevgisiyle yoluna devam eden bir siyasi hareket olduğunun altını çizen Harun Özer, AK Parti'nin, milletin talepleri doğrultusunda kendisini güncelleyen, tecrübe ve yeniliğin uyumuyla yenilenen bir parti olduğunu vurguladı.

Özer, Türkiye'nin tüm illerini eser ve hizmetlerle buluşturan AK Parti'nin, Türkiye için güvenin ve istikrarın teminatı, millet için büyük umutların, şehirler için sayısız icraatın partisi olduğunu aktardı.

Geleceğin partisi AK Parti'nin, kadınlarla, gençlerle, her kademede büyük bir özveriyle çalışan tüm teşkilat mensuplarının gayretleriyle her geçen gün büyüyerek ve güçlenerek yoluna devam ettiğini belirten Özer, AK Parti'nin kuruluşundan bugüne görev alanlara ve desteğini sürdüren millete şükranlarını sundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sultangazi'de çıkan çatı katı yangınında muhabbet kuşlar mahsur kaldı
Fatih'te sürücü kağıt taşıyan el arabalı işçiye çarparak kaçtı, kaza anları ise an bean kaydedildi

İstanbul Haberleri Haberleri