AJet yolcuların valizini Sabiha Gökçen'de unuttu! Açıklama geldi

Sabiha Gökçen-Ordu-Giresun uçuşunu yapan AJet firmasının, yolcuların valizlerini Sabiha Gökçen Havalimanı'nda "unuttuğu" iddia edildi. Konuyla ilgili Sabiha Gökçen Havalimanı yönetiminden açıklama geldi.

Türk Hava Yolları’na ait bölgesel havayolu şirketi AJet yeni bir skandalla daha gündeme geldi.

Türk Hava Yolları'nın Anadolu Jet’i AJet Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi (AJet) adıyla hizmet vermeye başlamasının ardından AJet'te unutulan valizlerin ve saatlerce süren rötar nedeniyle yaşanılan krizlerin ardı arkası kesilmiyor.

Bu kez benzer skandal AJet Havayolları'nın Sabiha Gökçen-Ordu -Giresun uçuşunu gerçekleştiren seferinde yaşandı. İddiaya göre yolcuların valizleri Sabiha Gökçen Havalimanı'nda unutuldu.

Bunun üzerine yetkililer ve yolcular arasından kısa süreli gerginlik yaşandı. Durumu ifade etmeye çalışan yetkililer ve yolcular arasında yaşanan tartışma bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Öte yandan mağduriyet yaşayan yolculara, yetkililerin "1 hafta sonra evlerinize gönderilecektir" denildiği öne sürüldü.

Sabiha Gökçen'den açıklama

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılan açıklamaya göre gün içerisinde yaşanan sistem aksaklıkları sebebiyle bagaj bantlarında sorun oluştu. Yaşanan sorun nedeniyle bagajların sonraki seferlerle gönderileceği ifade edilirken bagajların sonraki seferlerde gönderileceği ifade edildi.

Yönetimden yapılan açıklamada “Sistem kaynaklı bir arıza nedeniyle bagaj hizmetlerinde yer yer aksaklıklar ve kısmi durmalar yaşanmaktadır. Ekiplerimiz problemin en kısa sürede giderilmesi ve seyahatlerin aksamaması için çalışmalarına devam etmektedir. Yolcularımızın anlayışı ve sabrı için teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bakan Şimşek'ten enflasyon değerlendirmesi: Önümüzdeki dönem düşüş daha çok hissedilecek
Kayseri'de dağlık arazide yangın: Kısa sürede büyüdü, alevler sürüyor
Instagram açılacak mı? Bakan Uraloğlu Instagram yetkilileriyle görüşecek

İstanbul Haberleri Haberleri