Ahmet Özer’den TBMM’deki saldırıya kınama!

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, TBMM’de Can Atalay için yapılan oturum sırasında yaşanan kavgayı kınayarak yaralı vekillere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bugün Meclis’te Alpay Özalan’ın Ahmet Şık’ı yumruklamasının ardından çıkan kavgada bazı milletvekilleri yaralanmış, TBMM savaş alanına dönmüştü. Saldırıya bir tepki de Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’den geldi.

Kişisel X hesabından bir mesaj paylaşan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, TBMM’de Alpay Özalan’ın gerçekleştirdiği saldırıyı kınadı. Saldırının “halkın iradesine, demokrasiye, adalete ve kürsü dokunulmazlığına” karşı da gerçekleştiğini vurgulayan Özer, yaşananlara en ağır cevabın halk tarafından verileceğini söyleyerek adalet için mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti.

Ahmet Özer’in paylaşımının tamamında şu ifadeler yer aldı:

“TİP Hatay Milletvekili Sayın Can Atalay için kürsüde konuşma yaptığı sırada TİP İstanbul Milletvekili Sayın Ahmet Şık’a, CHP Ankara Milletvekili Sayın Onur Konuralp’e ve DEM Parti Kars Milletvekili Sayın Gülistan Kılıç Koçyiğit’e gerçekleştirilen çirkin saldırıyı kınıyor, vekillere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Bu saldırı sadece bir vekile değil halkın iradesine, demokrasiye, adalete ve kürsü dokunulmazlığına yapılan bir saldırıdır.

Meclisin varlığına, ruhuna ve itibarına yakışmayan bu utanç verici görüntülere halkımız en ağır cevabı verecektir.

Adalet için mücadeleye devam edeceğiz!”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ümraniye'de 2 sürücünün yol verme kavgası kameraya yansıdı
Vatandaşlar deprem tehdidi altında hissediyor!
Bakan Güler'den askeri güç açıklaması!

İstanbul Haberleri Haberleri