A Milli Futbol Takımı'nın zaferini dev ekrandan izlediler

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü ve son maçında Çekya'yı 2-1'lik skorla yenerek son 16'ya kalan A Milli Takım'ın tarihi başarısı Şişli'de coşkuyla kutlandı.

Habitat Parkı'nda kurulan dev ekran karşısında bir araya gelen binlerce sporsever; sahaya yüreğini koyan Ay Yıldızlıların zaferiyle büyük sevinç yaşadı.

Maçtan saatler önce Şişli Habitat Parkı'nda toplanan Şişlililer, birbirinden renkli etkinlikler ve yarışmalarla eğlenceli dakikalar yaşadı. Şişli Belediyesi ekipleri, taraftarlara Türk bayrağı dağıtırken, Hamburg'da ilk düdüğün çalmasıyla birlikte Habitat Parkı'nda bulunan binlerce kişi ekrana kilitlendi. Milli Takıma alkış ve tezahüratlarla destekte bulunan taraftarlar; son ana kadar büyük heyecanın yaşandığı maçta, 90+4'te Cenk Tosun'un attığı golle büyük sevinç yaşadı. Tarftarlar, A Milli Takım'ın 2-1'lik galibiyetini ve son 16 turuna kalmasını doyasıya kutladılar.

A Milli Takım son 16 turunda 2 Temmuz'da Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye-Avusturya maçının heyecanı da Şişli Habitat Parkı'nda yaşanacak.

Ayrıca etkinliklerde de spor gazetecisi Bağış Erten ile eski milli futbolcu Ümit Davala, maç üzerine değerlendirmelerde bulunarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

BEDAŞ duyurdu: 28 Haziran 2024 İstanbul Elektrik Kesintisi (GÜNCEL) 17 ilçede saatler süren kesintiler olacak!
Uyutulma yasa tasarı öncesi anket çalışması düzenlendi, Sokak hayvanlarıyla ilgili ne yapılmalı? sorusu soruldu

İstanbul Haberleri Haberleri