7 Haziran 2024 İstanbul hava durumu, Cuma gününden itibaren sıcaklıklar düşüyor!

İstanbul'da 7 Haziran 2024 Cuma günü hava durumu verileri belli oldu. Buna göre MGM tarafından edinilen bilgiye göre sıcaklıklar düşmeye başlayacak.

İstanbulluların günlerdir muzdarip olduğu aşırı sıcak havalar herkesi adeta perişan etmeye yetti. İl genelinde rüzgarın artması ile birlikte güneşli hava Afrika üzerinden gelen çöl sıcağının etkisini azaltmaya çalışsa da kimi noktalarda yeterli gelmiyor. İstanbul'da havanın ani ısınması ile birlikte şimdiden bu sıcaklıklar kaç gün daha devam edecek sorusuna çevriliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından açıklanan verilere göre İstanbul'da haftanın son iş günü 7 Haziran 2024 Cuma günü için saatlik veriler netlik kazandı. Buna göre hava Cuma günü megakentte nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olması bekleniyor? İstanbul'da sıcaklıklar kaç derece düşecek? MGM'den İstanbul için ne gibi uyarılar var? İşte yanıtı...

Cuma gününden itibaren sıcaklıklar düşüyor!

İstanbul'da 7 Haziran 2024 Cuma günü hava sabah saatlerinde bulutlu öğleden sonra ise güneşli olacak. İl genelinde sıcaklık 4 derece birden düşecek.

Cuma gününde sıcaklık en yüksek 29 derece, gece ise 21 dereceye ulaşması bekleniyor. İstanbul'da rüzgarlı hava etkisine devam edecek. Nem oranı yüzde 55 olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Dilan Engin Polat davasında flaş gelişme! Hakim davadan çekildi
Kapalıçarşı esnafından Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması
Olağanüstü D-8 Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı, İstanbul'da yapılacak

İstanbul Haberleri Haberleri