36. Samsung Boğaziçi Yüzme Yarışları yarın başlıyor

Her yıl iki yakayı birleştiren 36. Samsung Boğaziçi Yüzme Yarışları 25 Ağustos 2024 Pazar günü (yarın) başlıyor. Yarışmaya rekor sayıda başvuru yapıldı.

Türkiye dahil 78 farklı ülkeden 2 bin 824 yüzücünün yarışacağı, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından düzenlenen Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, yarın gerçekleşecek. İki kıtayı bir defa daha birleştirecek Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, bu yıl 36. kez düzenlenecek. Her yıl değerini daha da artıran dev organizasyon, Türkiye'nin yanı sıra tüm dünyada da heyecanla beklenirken, geri sayımda sona gelindi. Yarın saat 10.00'da Kanlıca'dan start verecek Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışına bu yıl katılım için beş ayrı kıtadan gelen rekor sayıda başvuru yapıldı. Türkiye dahil 78 ülkeden toplam 2 bin 824 yüzücü, Asya'dan Avrupa'ya geçecekleri benzersiz yarışa katılmaya hak kazandı. Samsung'un 21 yıldır ana sponsoru olduğu Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, yarın saat 10.00'da Kanlıca'dan başlayarak, 13.30'da Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı'nda sona erecek.

SAMSUNG'UN STANTLARI ETKİNLİK BOYUNCA AKTİVİTE, ÜRÜN DENEYİMİ VE EĞLENCEYİ BİR ARAYA GETİRECEK

Etkinlik öncesinde ve etkinlik boyunca, yarışı izlemeye gelecek ziyaretçiler ve yarışacak sporcular için Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı'nda çeşitli aktivite ve deneyim alanları yer alacak. Samsung, etkinliğin özel sponsor alanında konumlandırdığı "Galaxy AI Deneyim Alanı", "Galaxy Watch Sprint Challenge Alanı", "Bespoke AI Standı", "Bespoke Jet AI Dikey Süpürge Deneyim Standı" "TV ve Odyssey Ark Oyun Alanı", "WindFree Deneyim Kabini" stantlarında ziyaretçileri en yeni ürün serileri ve Galaxy AI gibi gelişmiş Samsung teknolojileriyle ağırlayacak. Galaxy AI standında Galaxy AI deneyimi ve hediye indirim çekleri, Galaxy Watch Sprint Challenge ile 3 dakikalık egzersizle zindelik ölçümü, Bespoke AI alanında basket atma ve mini bilgi oyunları, Bespoke Jet AI Dikey Süpürge deneyim alanında hızlı temizlik yarışması ve OLED TV ve Odyssey Ark Oyun Alanında birbirinden çarpıcı ekranlarda heyecan dolu oyun deneyimleri gibi birçok aktivite, Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı'nda ziyaretçileri bekliyor.

Samsung'dan yarış öncesinde yüzücülere özel ısınma aktivitesi

Bu yılki yarışa, Samsung Türkiye'den 6 yüzücü katılacak. Samsung Türkiye, yarış öncesinde Kuruçeşme'de buluşacak sporcular için, Sude Burcu'yla sabah egzersizi niteliğinde özel bir "ısınma aktivitesi" de düzenliyor. Yarış başlamadan düzenlenecek, Galaxy Watch Ultra ve Galaxy S24 Ultra'nın zindelik özelliklerinin yön vereceği ısınma aktivitesi, yüzücülerin yarış stresini üzerinden atmış olarak ve daha zinde bir kondisyonla yarışa hazır olmasını sağlayacak. Heyecan dolu yarışın sonunda ise kazanan sporcular Paris2024 Olimpiyatlarında olduğu gibi, Kuruçeşme'deki ödül töreninde Galaxy Z Flip6 ile Zafer Selfie'si çekecek. Samsung ayrıca yarışın üç kategorisini kazanacak sporculara yeni sürpriz hediyeleri olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bakan Tunç'tan "kara leke" açıklaması!
30 Ağustos 2024 Zafer Bayramı provaları nedeniyle İstanbul'da bazı güzergahlar trafiğe kapatılacak!
'Mehmet Şimşek istifa etti' iddialarına Bakan Tunç'tan yanıt: 'Kasıtlı bir yaklaşım'

İstanbul Haberleri Haberleri