34. Akbank Caz Festivali'nde Kenan Doğulu' İhtimaller' konseri

Müze Gazhane, 34. Akbank Caz Festivali'ne ev sahipliği yapıyor. İstanbul'da gerçekleşecek konserde Kenan Doğulu sevenlerine caz ziyafeti sunacak. Şehrin caz hali 28 Eylül Cumartesi günü başlıyor.

30 yılı aşkın kariyeriyle Türkçe müziğin en üretken figürlerinden biri olan Kenan Doğulu, renkli müzikal yolculuğunda janrlar arası geçişleri ustalıkla yapıyor. 2016’da yayımladığı ilk caz albümü İhtimaller de bu maceracı yaklaşımının en iyi örneklerinden biriydi. Doğulu’nun kayıtları Londra’daki meşhur Abbey Road Stüdyoları’nda gerçekleşen yeni albümü İhtimaller 2 - Konular Var ise 2024 sonbaharında dinleyiciyle buluşacak.

Jamison Ross’tan Michael League’e, uluslararası caz sahnesinin heyecan uyandırıcı isimlerinin de bu koleksiyonda parmağı olduğunu da belirtmekte fayda var. 34. Akbank Caz Festivali’nin açılış konseri için 28 Eylül’de Müze Gazhane sahnesinde olacak Kenan Doğulu, klasik parçalarının caz düzenlemeleriyle birlikte yeni albümünden şarkılar da seslendirecek. Müzisyene sahnede Ozan Musluoğlu, Ercüment Orkut, Bulut Gülen, Şenova Ülker, Mehmet İkiz, Ferit Odman ve Batu Şallıel eşlik edecek.

Şenova Ülker: Trompet

Bulut Gülen: Trombon

Batu Şallıel: Saksafon

Ercüment Orkut: Piyano

Ozan Musluoğlu: Kontrbas

Mehmet İkiz: Davul

Ferit Odman: Davul

34. Akbank Caz Festivali’nin açılış akşamında Kenan Doğulu "İhtimaller" konseri ile 28 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:30’da Müze Gazhane sahnesinde buluşuyoruz. Etkinliğe katılım ücretsizdir. Etkinlik günü Müze Gazhane’ye gelerek ücretsiz giriş yapabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

26 Eylül 2024 İSKİ İstanbul anlık su kesintileri: Perşembe günü 7 mahallede geceye kadar sular akmayacak!

İstanbul Haberleri Haberleri