30 Ağustos'ta çifte bayram: Balıkçı Kenan'dan ücretsiz balık ekmek ve meyve suyu ikramı

30 Ağustos Zaferinin 102. yılı tüm Türkiye’de coşkuyla kutlandı. Kutlamalar kapsamında Beylikdüzü merkezde bulunan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı da tüm vatandaşlara ücretsiz balık ekmek ve meyve suyu ikram etti.

30 Ağustos Zaferinin 102. yılı tüm Türkiye’de coşkuyla kutlandı. Kutlamalar kapsamında Beylikdüzü merkezde bulunan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı da tüm vatandaşlara ücretsiz balık ekmek ve meyve suyu ikram etti

Bayramlarda ve özel günlerde ikram ettiği balık ekmekle tüm Türkiye'nin sevilen esnafı haline gelen Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, Zafer Bayramı'nda da vatandaşlara balık ekmek ikram etti. Yüzlerce kişinin buluştuğu balık ekmek etkinliğinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Coşkuya ortak olduk

Tüm Türkiye’nin Zafer Bayramı’nı kutlayan ünlü balıkçı Balıkçı Kenan Balcı, “Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı. Bizde Balıkçı Kenan olarak bu coşkuya ortak olduk. Halkımıza balık ekmek ve meyve suyu ikramında bulunduk. Şehitlerimizin ruhu, gazilerimizin sağlığı için Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için balık ekmek ikramında bulunduk. Bu zafer, tüm imkânsızlıklara rağmen kazanılmış bir zaferdir. Kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle bir olup gösterdiği mücadele sonunda elde edilmiş bir zaferdir. İstiklâl mücadelemizin bütün kahramanlarını, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Balık çok değerli

“Halkımıza balığı sevdirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” Kenan Balcı, “Balık çok değerli. Anne sütünden sonra yıpranan dokuları onaran tek besin kaynağı balıktır. Bugünde yine ücretsiz olarak balık ekmek ikramında bulunuyoruz. Bu sayede balığı çocuklarımıza da sevdiriyoruz. Bugün buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu coşkuya ortak oldular” ifadelerini kullandı.

ZORLUKLARA RAĞMEN KAZANILAN BİR ZAFER

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı’ya teşekkür eden Gazi Nurettin Ağaoğlu, “26 Ağustos 1922’de başlayan Başkomutanlık savaşı 30 Ağustos’ta büyük bir zaferle sonuçlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk kendi yönettiği için Başkomutanlık meydan muharebesi adı altında tüm zorluklara ve yokluklara rağmen bu kutsal toprakları bize vatan yaparak emanet eden, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, isimsiz kahramanlarımızı, şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Hayatta olan gazi arkadaşlarımıza da sağlıklı mutlu yıllar diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Kenan bey değerli bir abimizdir. Kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Şırnak'ta 'Gürz-12 operasyonu': Teröristlerin mühimmat deposu mağara, imha edildi
Dünya barışı için iki ülkeden Ataşehir’de ortak konser
Beklenen görüşme gerçekleşti: Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi

İstanbul Haberleri Haberleri