15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda operasyon: Salça kutusundan çıkan şoke etti

Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yapılan operasyonda salça kutusunda 126 gram metamfetin, çay kolisinde ise 1 ruhsatsız tabancayla 4 fişek ele geçirildi.

Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'na yapılan operasyonda salça kutusu içinde uyuşturucu, çay paketi içinde ruhsatsız silah ele geçirildi. Paketleri bir otobüs firmasına vermek üzere getiren 3 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen S.T. (22), B.M. (21) ve S.T.'nin (23) bir koliyle Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'na gittiğini belirledi. Ekipler şüphelilerin uyuşturucu kaçıracağından şüphelenerek operasyon başlattı. 3 şüphelinin bir otobüs firmasının tarifeli seferine vermek istedikleri koliyi açan ekipler kolide çay paketi ve salça kutusu buldu. Polis ekiplerinin incelemelerinde salça kutusunda 126 gram metamfetin, çay kolisinde ise 1 ruhsatsız tabancayla 4 fişek ele geçirildi.Konuyla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Valilikten yeni açıklama: Malatya'da eğitime bir gün daha ara verildi mi?
'Sanatta Hayat Var' sergisi Tarihi Hüsrev Kethüda Hamamı'nda açıldı
Meclis'te 'zorla getirme' kararı gerginlik yarattı: 'Ülkenin hukuku utanç verici bir noktaya gelmiştir'

İstanbul Haberleri Haberleri