14 yaşındaki çocuk tabancayla peş peşe ateş açtı: O anları sosyal medyadan paylaşınca yakayı ele verdi

Bursa'da balkondan art arda havaya ateş açan çocuk o anları "Piyasa çocuk dolu. İzlemeye devam edin. Şampiyon geri döndü" ifadeleriyle sosyal medyadan paylaştı.

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir çocuk balkondan havaya ateş etmeye başladı. Tehlikenin farkında olmayan çocuk o anlar bir de sosyal medya hesabından paylaştı.

Olay Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde meydana geldi. Balkona çıkan bir çocuk eline aldığı silahla havaya peş peşe ateş açtı.

Hem kendi canını hem de diğer insanların canını tehlikeye atan 14 yaşındaki maganda o anları marifetmiş gibi kayıt altına alarak sosyal medyada paylaştı. Paylaşılan görüntüler kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Gözaltına alındı

Görüntülerde çocuğun silahın tetiğine basarak havaya defalarca kez ateş açtığı görülüyor. Olası faciaya davetiye çıkarılan olayda sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçti. Başlatılan çalışma sonrası 14 yaşındaki çocuk polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Öte yandan 14 yaşındaki çocuğun elinde silahla fotoğraf paylaşmasının ilk olmadığı ortaya çıktı. Çocuk, sosyal medya hesabından geçen yıl da benzer paylaşımda bulunduğu görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Arnavutköy'de okul servislerine 3 aşamalı denetim
İstanbul'da gülümseten anlar: Okul harçlığını çıkarmaya çalışan çocuklara böyle destek oldu
O belediyeden üniversite öğrencilerine destek

İstanbul Haberleri Haberleri