11. Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda Ömür Gedik sahneye çıkacak

Beylikdüzü'nde düzenlenen 11. Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında Ömür Gedik ve DJ Kadir Çetin bu akşam sahne alıyor.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 11'ncisi düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yarının Türkiye'si Yarının Dünyası temasıyla gerçekleştirilen buluşmada Çardak Altı Sohbetleri de sürüyor. Pelin Batu'nun moderatörlüğünde gerçekleştirilecek söyleşide Doğa Şanlıoğlu ve Umutcan Savcı konuk olacak. Sohbetlerin ardında saat 20:00 itibarıyla DJ Kadir Çetin Beylikdüzü halkına keyif dolu dakikalar yaşatarak kulakların pasını silecek.

Ömür Gedik sahne alacak

Beylikdüzü'nde devam eden Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda bu akşam (27 Ağustos 2024 Salı) sanatçı ve gazeteci Ömür Gedik sahneye çıkacak. Cumhuriyet Etkinlik Alanı'nda saat 21:30'da gerçekleşecek konserde Ömür Gedik unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Konserin başladığı saatlerde de Beylikdüzü Sahaf Festivali kaldığı yerden sürerken Gece Mezatı başlayacak. Saat 23:00'a kadar açık olacak mezatta koleksiyoneller yeni kitaplarını ekleyerek açık artırma yöntemiyle satışa sunacak. Düzenlenen etkinliklerde saat 14:00 ila 20:00 arasında ise gençler ve çocukların enerjilerini atarken eğlenebileceği badminton, basketbol, voleybol, masa tenisi, trambolin, tırmanma duvarı, langırt gibi birçok etkinliklerde Cumhuriyet Etkinlik Alanı'nda sürecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Çatalca 23. Erguvan Festivali'nde 'vefa' gecesi! Eski Belediye Başkanları festivalde unutulmadı
İstanbul'da güpegündüz gasp girişimi: Dakikalarca yumrukladılar
Maltepe Belediyesi’nden toplu sünnet şöleni

İstanbul Haberleri Haberleri