11. Barış ve Sevgi Buluşmaları sevilen sanatçı Ceylan Ertem konseriyle sona eriyor

Beylikdüzü Belediyesi tarafından 11'ncisi düzenlenen 11. Barış ve Sevgi Buluşmaları, Türk pop müziğinin sevilen sanatçılarından Ceylan Ertem'in vereceği konserle sona erecek.

Beylikdüzü’nde birbirinden renkli etkinliklerde İstanbulluları bir araya getiren 11. Barış ve Sevgi Buluşmaları sona eriyor.
19 Ağustos – 01 Eylül tarihleri arasında Sahaf Festivali’nden Çardak Altı Sohbetleri’ne, konserlerden spor turnuvalarına kadar pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan festival, Türk pop müziğinin sevilen isimlerini ve alanında uzman pek çok ismi Beylikdüzü’nde ağırladı. Festival boyunca büyük ilgi gören ve moderatörlüğünü Pelin Batu’nun üstlendiği Çardak Altı Sohbetleri’nin son gününde Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve duayen gazeteci Altan Öymen konuk oluyor.

“Kaostan Barış İnşa Etmek Zor mu?” konulu söyleşi, 18.30-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek. DJ performansıyla devam edecek gecede, Ceylan Ertem Cumhuriyet Etkinlik Alanı'nda hayranlarıyla saat 21.30’u gösterdiğinde sahneye çıkacak.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul dahil 22 ile sarı, 2 il içinde turuncu kod uyarısı!
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bir vatandaş direksiyon başında fenalaştı
E-5 otoyolu üzerinde korkutan hareketler! Şov için trafiği böyle tehlikeye attı

İstanbul Haberleri Haberleri