1 haftadır takip ettiği husumetlisine pusu kurdu: 1 çocuk ağır yaralandı

Esenler'de alacak verecek meselesi yüzünden 1 haftadır takip edilen şahıs dehşet saçtı. Husumetlisine evinin önünde kurşun yağdırdı.

Esenler'de bir kişi, alacak verecek meselesi nedeniyle bir haftadır takip ettiği husumetlisine evinin önünde pusu kurarak kurşun yağdırdı. Saldırı esnasında sokakta bulunan bir çocuk ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Şüpheli saldırgan, olay yerinden koşarak uzaklaştı.

Olay, 18 Temmuz Perşembe günü, saat 08.00 sıralarında, Menderes Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir kişi, "alacak verecek" meselesi nedeniyle aralarında husumetli olduğu kişiyi bir haftadır takip ettikten sonra evinin önünde pusu kurdu. Şüpheli saldırgan, husumetlisi aracına binmeye çalıştığı sırada kurşun yağdırarak olay yerinden koşarak uzaklaştı. Şüpheli saldırganın silahından çıkan kurşunlardan biri, saldırı esnasında sokakta bulunan Muhammed E. isimli çocuğa isabet etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak olayla ilgili inceleme başlattı. Ağır yaralanan Muhammed E., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Mahalleli Ahmet Gültekin, "Alacak verecek meselesiymiş sanırım. Rastgele ateş edilmiş, bir tane küçük çocuğa denk gelmiş. Şu anda hastaneye kaldırmışlar kendisini." ifadelerine yer verdi. Rıfat Taşağan ise, "Burada çatışma olmuş, geldim ki polisler gelmiş. Saldırı esnasında sokakta bulunan bir çocuk yaralanmış. Hastanede, akıbetinin ne olduğunu bilmiyoruz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Destici: Meclis kapanmadan yasa çıkarılmalı, sokaklarımız köpeklerden temizlenmeli

İstanbul Haberleri Haberleri