Sıcak havadan bunalan İstanbullulara müjde! 24 Temmuz 2024'ten itibaren etkisi azalacak

İstanbul'da 24 Temmuz 2024 Çarşamba günü güncel saatlik hava durumu verileri belli oldu. Buna göre milyonlarca megakentliyi sevindiren haber nihayet geldi.

İstanbul'da haftalardır bunaltan sıcak hava, vatandaşları fazlasıyla zorladı. MGM tarafından açıklanan verilere göre İstanbullulara müjdeli haber geldi. Buna göre 24 Temmuz 2024 Çarşamba günü İstanbul'da nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece ölçülecek? Termomotreler megakentte kaç derece ölçüm yapacak? MGM'den ne gibi önemli duyuru yapıldı? Sıcaklıklar düşecek mi? İşte yanıtı..

Sıcak ve nemli hava etkisini azaltacak!

İstanbulluları günlerdir perişan eden sıcak hava ve nem, hayatı olumsuz etkilediği kadar uykusuzluğu da beraberinde getirdi. Havanın son durumu ile ilgili önemli paylaşımlar yapan Hava Forum tarafından İstanbullulara müjde niteliğinde bir duyuru yapıldı.

Buna göre megakentte sıcak ve nemli hava etkisini azaltacak. Yurt genelinde ise Balkanlar üzerinden gelecek esintili hava etkisini gösterecek. 24 Temmuz 2024 Çarşamba gününde itibaren İstanbul başta olmak üzere akşam saatlerinde nem etkisini daha az göstererek, rüzgar gücünü ortaya koyacak. Günlerdir uykuya hasret kalanlar Çarşamba gününden itibaren rahat bir uyku çekebilecek.

İstanbul 24 Temmuz 2024 Çarşamba hava durumu

İstanbul'da 24 Temmuz 2024 Çarşamba günü hava açık ve güneşli olacak. Gündüz sıcaklık 32 dereceye ulaşırken rüzgarda etkisini gösterecek. Saatte 15 ila 30 km hızla esecek rüzgar biraz kent genelindeki sıcaklığın etkisini azaltacak.

Nem oranı yüzde 57 ölçülürken gece saatlerinde rüzgarın etkisiyle nem yüzde 67 dolaylarında olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Şehir Hastanesi yolu üzerinde yangın çıktı, yola akan benzin alevlerin büyümesine neden oldu
Deniz polislerine 'komando' eğitimi
Yaya geçidinde çarptığı Oğulcan'ı hastaneye bırakıp kaçtı!

Hava Durumu Haberleri