MGM'den Bursa için uyarı! 29 Haziran 2024 Cumartesi günü hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından 29 Haziran 2024 Cumartesi günü Bursa'nın hava durumu verileri açıklandı. Buna göre MGM'den Bursa için ne gibi uyarılar verildi?

Bursa'da yaşayan vatandaşlar hafta sonu hava durumu verilerini merak etmeye başladı. Buna göre hava durumu ve sıcaklık tahminlerinin yanı sıra MGM'den Bursalıları yakından ilgilendirecek son dakika uyarısı geldi! Buna göre Bursa'da 29 Haziran 2024 Cumartesi günü için sarı kod uyarısı verildi. Peki hava Bursa'da Cumartesi günü nasıl olacak? Sıcaklık en yüksek kaç derece olarak ölçülecek? İşte yanıtı...

Bursa'ya sarı kod uyarısı!

Bursa'da 29 Haziran 2024 Cumartesi günü hava güneşli ve kuvvetli rüzgarlı olacak. İl genelinde gündüz en yüksek sıcaklık 30 derece, en düşük ise 17 derece olması bekleniyor.

İl genelindeki 17 ilçe için sarı kodlu uyarı verildi. Rüzgar Bursa'nın tamamında kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde görülmesi beklenirken saatte 50-70 km hızla esecek. Kimi zaman rüzgar saatte etkisini artıracak ve 80 km hıza çıkacak. Sarı kodlu kuvvetli rüzgar uyarısı Bursa'da 29 Haziran 2024 Cumartesi gününe kadar geçerli olacak.

Vatandaşların kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle trafikte aksamalar, ağaç devrilmesi, çatı uçması vb. durumlara karşı uyarıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Avrupa Büyükler Bocce Şampiyonası’nda iki ay yıldızlı bayrak dalgalandı
Ekrem İmamoğlu'ndan Volkan Demirel'e taziye ziyareti
MGM'den uyarı! 29 Haziran 2024 Cumartesi günü İstanbul'a sağanak yağmur geliyor!

Hava Durumu Haberleri