İstanbullular 5 Temmuz 2024 Cuma gününe dikkat! Kuvvetli sağanak yağış geliyor, ilçe ilçe hava durumu açıklandı

İstanbul'da MGM tarafından 5 Temmuz 2024 Cuma günü ilçe ilçe hava durumu verileri açıklandı. Buna göre verilen uyarıya göre megakentte gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağış görülecek.

İstanbul'da serinleyen havanın ardından görülen aralıklı sağanak yağışlar, milyonlarca megakentliyi sevindirirken hava durumu verileri de oldukça merak ediliyor. İstanbul'da MGM ve AKOM tarafından verilen uyarılara göre 4 Temmuz 2024 Perşembe ve 5 Temmuz 2024 Cuma günleri kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Peki hava kaç derece ölçülecek? İşte yanıtı...

İstanbul 5 Temmuz 2024 hava durumu

İstanbul'da 5 Temmuz 2024 Cuma günü güncel hava durumu verileri ilçe ilçe belli oldu. Buna göre 39 ilçenin tamamında gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağış etkili olacak.

Sıcaklıklar ise tüm ilçelerde gündüz 28, gece 21 derece ölçülecek. Özellikle Anadolu ve Avrupa Yakası'ndaki kuzey ilçelerinde kuvvetli sağanak yağış sele ve taşkınlara neden olabilir.

AKOM tarafından vatandaşlar sel ve ani su baskınları konusunda uyarılırken yağmurun ise saatte 25 ila 49 kilogram yere düşeceği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

AKOM'dan İstanbul'lulara uyarı! Sağanak yağış etkisini arttıracak 4 Temmuz 2024 Perşembe
İstanbul ve Paris’te ‘Yaşadığın Şehri Tanıyor Musun’ isimli proje hayata geçirildi
İstanbul'da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü dükkana daldı

Hava Durumu Haberleri