22-23 Haziran 2024 İstanbul'da hafta sonu hava nasıl olacak?

Kurban Bayramı tatilinin son günlerinde megakentte gelecekler ya da hali hazırda yaşayanlar için MGM tarafından hafta sonu hava durumu verileri belli oldu. Peki İstanbul'u 22-23 Haziran 2024 Cumartesi ve Pazar günleri nasıl bir hava bekliyor?

Kurban Bayramı tatilinin son 2 gününde megakente akın edenler ya da dönüş yolculuğuna çıkacaklar için hafta sonu 22 Haziran 2024 Cumartesi ve 23 Haziran 2024 Pazar günü güncel hava durumu verileri belli oldu. Buna göre MGM tarafından açıklanan verilere göre İstanbul'da hafta sonu hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olarak ölçülecek? İl geneline yağmur mu geliyor? Hava İstanbul'da güneşli mi olacak? MGM'den ne gibi uyarılar var? İşte güncel hafta sonu 22-23 Haziran 2024 İstanbul hava durumu...


22 Haziran 2024 İstanbul hava durumu

İstanbul'da 22 Haziran 2024 Cumartesi günü hava güneşli ve rüzgarlı olacak. Özellikle kuzeydoğu yönünden esecek olan rüzgar sıcak havada ilaç gibi gelecek.

Termometrelerde sıcaklık en yüksek 29, en düşük 21 derece olarak ölçülmesi tahmin ediliyor. Rüzgar gündüz saatte 40 km hıza yaklaşacak, gece ise 30 km dolaylarında kuvvetini azaltarak esmeyi sürdürecek.

Nem oranı yüzde 51 olurken uzmanlar güneşin dik saatlerinde vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarıyor.


23 Haziran 2024 Pazar İstanbul hava durumu

İstanbul'da 23 Haziran 2024 Pazar günü hava açık ve güneşli olacak. Megakentte sıcaklık en yüksek 29 dereceye ulaşacak, gece ise 21 derece olarak ölçülecek.

Rüzgar Cumartesi gününde olduğu gibi Pazar günü de aynı etkiyle güne devam etmesi bekleniyor. Saatte 40 km'ye uzanan hızda nem oranı yüzde 55 olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

6 aylık bebeğine kafa atıp, eşini ve kızını yaraladı: O cani baba gözaltına alındı
Seyyar satıcı ile müşteri yumruk yumruğa birbirine girdi
Düğünde şaşırtan olay: Gelin ve damada takı yerine koyun hediye etti

Hava Durumu Haberleri