11 Temmuz 2024 İstanbul hava durumu, Perşembe günü hava nasıl olacak?

İstanbul'da 11 Temmuz 2024 Perşembe günü güncel saatlik hava durumu verileri belli oldu. Peki hava megakentte Perşembe günü nasıl ve kaç derece olacak? MGM'den İstanbul için ne gibi uyarılar var?

İstanbul'da 11 Temmuz 2024 Perşembe günü için güncel saatlik hava durumu verileri belli oldu. Buna göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından İstanbul'un hangi ilçelerinde ne gibi uyarılar verildi? İstanbul'da Perşembe günü hava nasıl olacak? Megakente gök gürültülü sağanak yağış mı geliyor? MGM'den ne gibi uyarılar var? İşte 11 Temmuz 2024 Perşembe günü güncel hava durumu verileri...


11 Temmuz 2024 Perşembe İstanbul hava durumu

İstanbul'da 11 Temmuz 2024 Perşembe günü hava sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağış şeklinde görülecek.

Megakentte gece saat 01:00'dan itibaren görülecek olan yağmur öğle saatlerine kadar sürecek. Öğleden sonra ise yağış yerini parçalı bulutlu ve güneşli bir havaya bırakacak.

Sıcaklık gündüz en yüksek 27, en düşük ise 20 derece olması bekleniyor. İstanbul'da sağanak yağış sonrası rüzgar saatte 10-15 km hızla esmesi bekleniyor. Nem oranı ise yüzde 65 seviyelerinde ölçülecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Üniversitenin tarihi binasında yangın: Çok sayıda ekip sevk edildi
Sokakta bekleyen gruba silahlı saldırı: Yoldan geçen kişi kişi vurularak hayatını kaybetti
Metrelerce yükseklikte korku dolu anlar: Halat koptu, havada asılı kaldı

Hava Durumu Haberleri