06-07 Temmuz 2024 İstanbul hava durumu, hafta sonu megakentte yağmur yağacak mı?

İstanbul'da yağışlı geçen günlerin ardından gözler 06 Temmuz 2024 Cumartesi ve 07 Temmuz 2024 Pazar gününe çevrildi. Peki hava İstanbul'da yağmurlu olacak mı?

İstanbul'da hafta sonuna sayılı saatler kalırken yağışlı hava herkese derin bir oh çektirdi. Bazı ilçelerde görülen su baskınları hayatı felç etmeye yetse de MGM'den gelecek hafta sonu uyarıları nedeniyle vatandaşlar araştırmalara başladı. Peki İstanbul'da 06 Temmuz 2024 Cumartesi ve 07 Temmuz 2024 Pazar günlerinde hava yağmurlu mu olacak? Sıcaklık kaç derece olarak hissedilecek? Sıcaklık düşecek mi? İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış hafta sonunda da devam edecek mi? İşte yanıtı...

İstanbul 06 Temmuz 2024 Cumartesi hava durumu

İstanbul'da 06 Temmuz 2024 Cumartesi günü hava çok bulutlu ve bazı ilçelerde gök gürültülü sağanak yağışlı olurken, bazı ilçelerde ise güneşli olacak.

Sıcaklık genel olarak en yüksek 29 derece, gece ise 21 derece ölçülmesi bekleniyor. Özellikle İstanbul'un kuzey ilçelerinde gök gürültülü ve sağanak yağış aralıklı olarak etkisini sürdürecek. İstanbul Havalimanı, Beykoz, Çekmeköy, Pendik, Sarıyer, Sancaktepe, Şile, Sultanbeyli ve Tuzla ilçelerinde gök gürültülü ve sağanak yağış bekleniyor.

Diğer ilçelerde ise hava çok bulutlu ve gri bir hava hakim olacak. Rüzgar saatte 15-30 km hız arasında esecek. Nem oranı yüzde 55 ölçülmesi bekleniyor.

İstanbul 07 Temmuz 2024 Pazar hava durumu

İstanbul'da 07 Temmuz 2024 Pazar günü hava parçalı bulutlu ve güneşli olacak. İl genelinde sağanak yağış etkisini yitirecek. Termometreler gündüz 35 dereceye ulaşması beklenirken gece saatlerinde ise sıcaklığın 21 dereceye inmesi öngörülüyor.

Rüzgar saatte 15 ila 30 km hızla esmesi tahmin edilirken nem oranı ise yüzde 55 olarak ölçülecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Duruşmanın ardından Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş konuştu: 'Kumpas tiyatrosu bugün sonlandı'
Park yeri kavgasında 23 yaşındaki genç bıçaklanarak öldürüldü
Kartal'da sağanak yağış: Caddeler göle döndü, vatandaşlar zor anlar yaşadı

Hava Durumu Haberleri