Yılmaz Özdil, uyuşturucuya karşı aileleri uyardı: 'Öğrencinin cep harçlığıyla bile uyuşturucu satın alınabiliyor'

Gazeteci Yılmaz Özdil, jelibonların içine uyuşturucu enjekte edildiğini ve ilkokul çocuklarının bağımlı hale gelebilmesi için okul ve park önlerinde şeker ikram ediyormuş gibi bedavaya dağıtıldığını söyledi.

Gazeteci Yılmaz Özdil, Youtube kanalından yaptığı yayında okul çağında olan çocukların ailelerini uyuşturucuda gelinen son noktaya karşı uyardı.

"Okul çağında çocukları olan aileler korksun diye söylüyorum" sözleriyle konuşmasına başlayan Özdil, içine uyuşturucu enjekte edilen jelibonların çocukların eline verildiğini ve okul, park önlerinde şeker ikram ediyormuş gibi bedava dağıtıldığını anlattı.

Ailelerin bu konuda dikkatli olması için çağrıda bulunan Özdil, çocukların yavaş yavaş bağımlı hale gelmesi sonrasında satışa başlandığını ifade etti. Okul etrafında uyuşturucu satarken yakalananların sayısında patlama olduğuna dikkat çeken Özdil, Türkiye’de uyuşturucu ile mücadele edilmediğini gerçekleşen operasyonların ise yalan olduğunu savundu.

Gazeteci Yılmaz Özdil, Youtube kanalından yaptığı yayında konuya dair şunları söyledi:

Okul çağında çocukları olan aileler korksun diye söylüyorum çünkü sonra ağlarız. İlkokul çocuklarını alıştırmak için minik pembe ayıcılıklar şeklinde uyuşturucu hap üretiyorlar. Jelibonların içerisine enjekte ediyorlar.

"ŞEKER İKRAM EDİYORMUŞ GİBİ BEDAVA DAĞITIYORLAR"

İlkokul çağındaki çocukların eline jelibon şeklinde veriyorlar. Bütün aileler korksun ve daha dikkatli olsun diye haykırıyorum bak. Ben de evlat babasıyım. Ninja kaplumbağa şeklinde hap var. Pokemon şeklinde hap var. Süpermen logolu hap var. Okul ve park önlerinde şeker ikram ediyormuş gibi bedava dağıtıyorlar.

"CEP HARÇLIĞIYLA BİLE UYUŞTURUCU SATIN ALINABİLİYOR"

Çocuklar yavaş yavaş bağımlı hale gelince satışa başlıyorlar. Okul etrafında uyuşturucu satarken yakalananların sayısında patlama var. Çünkü Türkiye'de öğrencinin cep harçlığıyla bile uyuşturucu satın alınabiliyor. Türkiye sokaklarında uyuşturucu bu kadar ucuzladı. Çünkü Türkiye’de uyuşturucu ile mücadele edilmiyor. Size yalan söylüyorlar. Hiç utanmadan postmodern yalakalarımızda bu içişleri bakanını yalanlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü
Adana'da caddede yol kenarında bulunan el bombası paniğe yol açtı: Yol trafiğe kapatıldı
Aksaray merkezli 17 ilde'Narkoçelik-41' operasyonu: 159 kişiden 20'si tutuklandı

Gündem Haberleri