Yenidoğan Çetesi’nin lideri Fırat Sarı kimdir, tutuklandı mı? Dr. Fırat Sarı hangi hastanede çalıştı?

Yenidoğan Çetesi’ne yönelik hazırlanan iddianame sonrası örgütün lideri olduğu öğrenilen Doktor Fırat Sarı'nın kim olduğu ve hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Yenidoğan bebek çetesi lideri Fırat Sarı kimdir, hangi hastanelerde çalıştı?

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul’daki bir özel hastanede bebekleri gereksiz yere yoğun bakıma alan ve bundan haksız şekilde kazanç elde ederek bebeklerin ölümüne yol açtığı öne sürülen Yenidoğan Çetesi hakkındaki iddianame hazırlandı. Peki Fırat Sarı kimdir, hangi hastanelerde çalıştı?

YENİDOĞAN ÇETESİ LİDERİ FIRAT SARI KİMDİR?

Yeni Doğan Çetesi lideri Fırat Sarı için toplamda 324 sene hapis cezası talep edildi. Söz konusu iddianamede, örgüt lideri olarak ismi geçen Doktor Fırat Sarı'nın hayatı sorgulanıyor.

Fırat Sarı, 1992 ile 2000 yıllarında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Yine aynı üniversitede Pediatrik ihtisas yapan Fırat Sarı, buradan mezun olmuş ve sonrasında 2014 senesinde Ahmet Yesevi Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği yüksek lisansı yapmaya başlamıştır.

PROGRAMLARA KONUK OLMUŞ

Fırat Sarı'nın programa konuk olması sosyal medyada tepki topladı.

Yenidoğan Çetesi’nin lideri olduğu iddia edilen Dr. Fırat Sarı'nın, YouTube'da bir kanalda yayınlanan programa katıldığı belirlendi. Programda "Yenidoğan Nedir?" başlığı altında gerçekleştirilen yayında Sarı'nın soruları yanıtladığı öğrenildi.

Fırat Sarı, Youtube programında kendisine sorulan “Prematüre bebek nedir, tanımını yapar mısınız?” sorusuna da yanıt verdiği ortaya çıktı. Sarı, programda 40 haftalık bir hamilelik sürecinin ideal olduğunu belirtti. Literatürde 37 haftanın altındaki doğumların prematüre olarak kabul edildiğini söyleyen Sarı'nın belirtilen sürenin altında doğan bebeklerin erken doğum olarak değerlendirildiğini söylemesi dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Boşanma davalarında önemli yenilik! 2024 Boşanma davalarında yeni kanun ne olacak? İşte yeniden dava açma süresi
Yenidoğan bebek çetesi üyeleri kim? Yenidoğan bebek çetesinde hangi hastanelerin ismi geçiyor?
Aksaray-Ankara yolunda yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Gündem Haberleri