TRT 'yayın politikamıza ters' demişti: O habere erişim engeli getirildi

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ABD Kadın Milli Voleybol Takımı'yla oynadığı maçta bir Türkiye taraftarının kameralara yansıyan görüntüleriyle ilgili haberlere erişim engeli getirildi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) ikinci haftasındaki son maçında ev sahibi ABD'yi 3-2 mağlup etmesinin ardından yaşanan galibiyetten çok bir kadın taraftarın TRT Spor ekranlarına yansıyan görüntüleri gündem olmuştu.

Görüntülerin gündem olmasının ardından TRT Spor'dan açıklama gelmiş ve canlı yayında ekranlara istenmeyen bir görüntünün geldiği ve maçın çekimini ve rejisinin ev sahibi ABD’li yayın kuruluşunun gerçekleştirdiği belirtilmişti.

TRT Spor, maçı yayınlayan tüm yayın mecraları ABD’li yayın kuruluşunun anlık ilettiği görüntüleri müdahale imkanı olmadığını kaydetmişti. Öte yandan söz konusu görüntülerin yayın politikasına ters olduğu ve ABD yayın kuruluşu kaynaklı olduğunun altı çizilirken bu durumdan duyulan rahatsızlığın karşı tarafa iletildiği ifade edilmişti.

Erişim engeli getirildi

Yaşananların ardından yeni bir gelişme yaşandı. Free Web Turkey sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye taraftarının kameralara yansıyan görüntüleriyle ilgili haberlere Tekirdağ 2. Sulh Ceza Hakimliğinin 5 Haziran tarihli kararıyla erişim engeli getirildiği bilgisini verdi.

Açıklamada "Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ABD Kadın Milli Voleybol Takımı'yla oynadığı maçta bir Türkiye taraftarının kameralara yanısayan görüntüleriyle ilgili haberlere Tekirdağ 2. Sulh Ceza Hakimliğinin 5 Haziran tarihli kararıyla erişim engeli getirildi." denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ünlü oyuncunun annesinin evinde yangın paniği: Ölümden döndü
Hasan Akgün: En son 2019'da patlattık
Bir annenin acı feryadı! Otizmli öğrenci mezuniyet törenine alınmadı

Gündem Haberleri