THY'den siber sorun nedeniyle yaşanan teknik aksaklıkla ilgili açıklama geldi

Bugün dünyanın pek çok noktasında görülen internet sorunu başta Türk Hava Yolları (THY) olmak üzere pek çok havayolu şirketini doğrudan etkiledi.

Microsoft'un siber güvenlik yazılımı CrowdStrike sisteminde yapılan güncelleme nedeniyle dünya genelinde yaşanan internet sorunu başta Türk Hava Yolları olmak üzere pek çok kurum ve kuruluşu doğrudan etkiledi.

Dünya genelinde yaşanan teknik aksaklık sorununun çözüme ulaştığını duyuran Microsoft yetkilileri geçici bir çözüm bulduklarını açıklamasının ardından Türkiye'de de bugün uçak biletleme ve rezervasyon işlemlerinde sorunlar yaşandı.

THY: Teknik aksaklık büyük ölçüde çözüldü

THY bugün için planlanan 84 seferinin iptal ettiğini duyurmasının ardından sosyal medya hesapları üzerinden yeni açıklamalarda bulunuldu. THY tarafından yapılan açıklamada; Küresel çapta yaşanan teknik aksaklık büyük ölçüde giderilmiştir. Tüm birimlerimiz, operasyonlarımızın normal seyrine dönmesi için hız kesmeden çalışmalarına devam etmektedir. Uçuşlarınız ile ilgili değişiklik ve iade işlemlerinizi web sitemiz veya mobil uygulamamız üzerinden yapabilirsiniz." ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Fenerbahçe, FC Lugano maçının hazırlıklarına başladı
Silivri'deki otluk yangını: 20 dönüm alan hasar gördü
Eğitim Maratonu'nda konuşan Başkan Çalık: Yoksulluk çocukların kaderi olamaz!

Gündem Haberleri