Tekne kazası geçiren ATSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti: Arkadaşı gözaltına alındı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, Kemer ilçesinde geçirdiği tekne kazasında hayatını kaybetti.

ATSO Başkanı Ali Bahar, Kemer'de tekne kıyıya yanaştığı sırada henüz bilinmeyen nedenle suya düştü. Tekne motorlarının pervane kısmının vücuduna zarar verdiği Ali Bahar, sudan çıkarıldı. Durumu ağır olan Ali Bahar, ambulansla Kemer'deki özel bir hastaneye götürüldü. Durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen Bahar'ın tedavisi sürüyor.

'AŞIRI KAN KAYBIYLA KALBİ DURMUŞ OLARAK GELDİ'

Antalya'nın Kemer ilçesinde kendisine ait "Alber" adlı tekneden düşüp ağır yaralanan ATSO Başkanı Ali Bahar'ın tedaviye alındığı özel hastanenin kurucusu Dr. Cemal Özkan, "Maalesef çok kan kaybetmiş. Uğraşıyor arkadaşlar ama inşallah takdiriilahi, inşallah kurtarılabilir. Allah yardımcısı olsun. Dualarımız onunla, inşallah yaşayacak ömrümüz varsa vesile olacağız. Zor durumdayız. Bize aşırı kan kaybıyla kalbi durmuş olarak geldi dedi arkadaşlar ama detayı bilmiyorum" diye konuştu.

Ali Bahar'ın kaza geçirdiği haberinin ardından ATSO Yönetim Kurulu üyeleri, çok sayıda meclis üyesi, yakınları ve çok sayıda seveni Kemer'e gitti.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Antalya'nın Kemer ilçesinde kendisine ait "Alber" adlı tekneden inerken suya düşen ve motor pervanelerinin çarpması sonucu ağır yaralanarak ilçedeki özel bir hastaneye götürülen ATSO Başkanı Ali Bahar, yaşamını yitirdi.

'ANTALYA ÇOK KIYMETLİ BİR EVLADINI KAYBETTİ'

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Kemer ilçesindeki tekne kazası sonrası ATSO ve Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ali Bahar'ın kaldırıldığı hastaneye geldi. Vali Şahin, Ali Bahar'ın vefat haberini yakınlarına kendisi verdi. Vali Şahin, acı haberi alarak gözyaşı döken Ali Bahar'ın yakınlarına sarıldı. Daha sonra hastaneye girip, olayla ilgili bilgi alan Vali Şahin, çıkışta gazetecilere açıklama yaptı. Vali Şahin, Ali Bahar'ın kendi teknesinde kazaya maruz kaldığını belirterek, 112 ekiplerinin olaya 6 dakika içerisinde müdahale ettiğini aktardı. Vali Şahin, "İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Sayın Ali Bahar'ı kurtaramadık. Kendisi Hakk'ın rahmetine kavuştu. Hepimiz çok üzüntülüyüz. Ali Bahar, Antalya'nın yetiştirdiği çok çalışkan, atılgan ve vizyon sahibi bir sanayicimizdi. Hem ATSO Başkanımızdı hem de OSB Başkanımızdı. Türk milleti çok değerli bir sanayicisini, Antalya da çok kıymetli bir evladını kaybetti. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

CENAZE ANTALYA'YA GÖNDERİLDİ

Kaza haberinin ardından İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Sahil Güvenlik Yarbay Tolga Coşkun, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, eski ATSO Başkanı Davut Çetin'in yanı sıra çok sayıda iş insanı, STK başkanları, turizmciler de hastaneye geldi. Ali Bahar'ın cenazesi, yapılan işlemlerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis ekipleri eşliğinde Kemer'den il merkezine getirilen cenazeyi, yakınları karşıladı. Cenaze, adli tıp kurumu morgundaki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edilecek.

ARKADAŞI GÖZALTINDA

Diğer yandan kazanın yaşandığı "Alber" adlı tekne, Kemer Marina'ya getirilerek bağlandı. Kazanın nasıl meydana geldiğiyle ilgili detaylar da ortaya çıktı. Ali Bahar'ın tekneden düşen minderi almak için denize girdiği, teknede bulunan yakın arkadaşı M.S.Ç.'nin Ali Bahar'ı almak için geri manevra yaptığı sırada pervanenin Bahar'a çarptığı belirtildi. Olayla ilgili Kemer Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı, talimatı ile M.S.Ç. gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Nusaybin'de belediye hurdalığında yangın: Siyah dumanlar gökyüzünü kapladı
Eşini boynundan ve ayaklarından bağlayıp, darbetti
Ereğli Demir Çelik'in maden sahasında altın bulundu

Gündem Haberleri