Tahliyesi olay yaratan Dilan Polat'ın hayatı sinema perdesine uyarlanacak!

Geçtiğimiz hafta tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın hayatı film olacağı iddia edildi. Yapımcılar Polat'ın şatafatlı hayatından cezaevi sürecine kadar yaşantısını beyaz perdeye taşıyacak.

01 Kasım 2023 yılında haklarında kara para aklama suçlamalarıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi zincirinin sahibi Dilan Polat, geçtiğimiz hafta 9 aydır kaldığı cezaevinden tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesine karar verilmişti. Cezaevinde olmasına rağmen her yaptığı olay olan ve aylardır gündemden düşmeyen Polat'ın cezaevinden çıktığı anlar ve sonrasında eşi Engin Polat'ı görmeye gitmesiyle dikkatler hala üzerinde..

19 Ağustos 2024 Pazartesi günü mahkeme kararıyla Marmara Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye olan Dilan Polat, serbest kalmasının ardından son 1 haftada 1 milyona yakın sosyal medya kullanıcısının Instagram üzerinden takip etmeye başlamasıyla yeniden ilgi odağı oldu. Dilan Polat'ın avukatı Sevim Horoz, geçtiğimiz günlerde müvekkilinin yeniden sosyal medya fenomeni olarak hayatına kaldığı yerden devam edeceğini açıklaması üzerine birçok yapımcı Polat'ın peşine düştüğü belirtildi.

Dilan Polat'ın hayatı film oluyor!

Dilan Polat'ın özgürlüğünü yeniden kazanmasının ardından çok sayıdaki yapımcının, ünlü fenomenin peşine düştüğü belirtildi. Ekol TV'nin haberine göre Dilan Polat'ın tahliye olmasının ardından bir çok başarılı yapımcının Polat ile iletişime geçerek hayatını film yapmak için yarıştığı iddia edildi. Dilan Polat'ın gösterişli hayatından cezaevi sürecine kadar yaşadığı tüm olayların kaleme alınarak hayatının senaryolaştırılması için yapımcıların kıyasıya yarıştığı ve Polat'ı ikna etmeye çalıştıkları öğrenildi.

Filmin adı "Enerci"

Söz konusu film ile ilgili Dilan Polat'ın gelen tekliflere cevap vermediği belirtilirken, önümüzdeki günlerde Polat'ın hayatı beyaz perdeye taşınıp taşınmayacağı ise takipçileri ve çok sayıdaki kişi tarafından merak ediliyor. Filmin adının ise Dilan Polat'ın dillere dolanan şarkısı "Enerci" olarak önerildiği iddia edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Avcılar'da iki otomobil kaza yaptı, taraflardan biri olay yerinden kaçtı
Sokakta yüksek sesli müzik kavgası acı sonla bitti: 1 kişi hayatını kaybetti
30 Ağustos 2024 Cuma günü İstanbul'da toplu taşıma araçları ücretsiz olacak

Gündem Haberleri