Süleyman Soylu'dan Özgür Özel'e yanıt: 'Yaptırdığınız makyaj operasyonları yetmiyor akıl operasyonu da lazım'

Özgür Özel'in "Süleyman Soylu Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kriminal ve karanlık bakanı" ifadelerine Süleyman Soylu'dan cevap geldi.

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in TBMM grup konuşmasındaki kendisini hedef alan ifadelerine yanıt verdi.

Cumartesi Anneleri'nin polislerin sert müdahalesiyle karşı karşıya kaldığını hatırlatan ve konuyla ilgili Soylu'ya yüklenen Özel, "Verdiği kanunsuz emirle saldırdı. Uygulattığı orantısız güçle o eylemi dağıttı. Oradaki anaları, evlatları, destekçileri perişan etti" dedi.

Konuşmasında Soylu için "Türkiye Cumhuriyeti'nin en kriminal ve karanlık bakanı" nitelendirmesini yapan Özel'e yanıt gecikmedi.

Özel'in eleştirisine yanıt veren Soylu şu ifadelere yer verdi:

Özgür Özel bey Yaptırdığınız makyaj operasyonları yetmiyor akıl operasyonu da lazım ancak onun da çaresi yok. Bir önceki başkanınız da aynı iftiraları söyleyerek ”ortak” kumpasınızla gitti. Esas patronunuzdan kurtulabilirseniz, Allah’a şükür biz buradayız… Bu arada cezaevindeki bilumum PKK DHKPC’li kriminal olmayan! terörist arkadaşlarınızı da unutmayınız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Akaryakıt tankerinden yakıt boşaltırken yangın çıktı: 1 ölü, 1 yaralı
Madde bağımlısı adam ekmek bıçağıyla dehşet saçtı: 4 kişiyi yaraladı

Gündem Haberleri