Spor Bakanı Bak'tan Merih Demiral'a destek paylaşımı geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, dün gece Türkiye - Avusturya maçı sonrasında bozkurt işareti yapan Merih Demiral hakkındaki soruşturmaya yönelik paylaşımda bulundu.

EURO 2024 (Avrupa Futbol Şampiyonası) son 16 tur maçında Türkiye, rakibi Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Geceye ilk golünü 57'nci saniyede 2'nci golü ise 60'ncı dakikada atan Merih Demiral, adını en kısa sürede gol atan futbolcu olarak EURO 2024 tarihine geçirirken maç sonrası yaptığı bozkurt işaretiyle sevinci yarım kaldı.

Bozkurt işaretine UEFA'dan soruşturma!

Türkiye - Avusturya maçında 2 golün sahibi olan Merih Demiral, geceye damgasını vururken maç sonunda sevincini tribündeki taraftarla kutladığı esnada yaptığı bozkurt işareti başına dert oldu. UEFA tarafından Demiral'ın yaptığı bozkurt işareti için "Uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddia edilerek" soruşturma başlatılacağının açıklanmasının ardından Türkiye'den ise soruşturmaya tepki gösterildi.

Osman Aşkın Bak'tan Demiral'a destek geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, milli maçın yıldızı Merih Demiral'ı destekleyen bir paylaşım geldi. Bak, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda Demiral'ın fotoğrafını alıntılayarak "Uzun uzun yazmaya gerek yok" ifadelerini kullandı.


UEFA'nın Merih Demiral için aldığı soruşturma kararının ardından Türkiye'deki pek çok sosyal medya kullanıcısı tarafından da destek mesajları yağmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sinan Ateş davasında üçüncü gün: Son sanık savunma yaptı, mahkeme başkanı siyasetçileri uyardı
Suriye'nin kuzeyinde operasyon: 5 PKK/YPG'li terörist öldürüldü
UEFA'dan Merih Demiral'ın 'bozkurt' hareketine soruşturma

Gündem Haberleri