Narin cinayetinde yenge Hediye Güran tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi

Narin cinayeti soruşturmasında bir gelişme daha yaşandı ve Yenge Hediye Güran'ın tutuklanması istenerek mahkemeye sevk edildi.

Narin cinayeti soruşturmasında Yenge Hediye Güran'ın "kasten öldürmeye iştirak" suçlamasıyla kuvvetli suç şüphesiyle tutuklanması istendi. Yenge Hediye Güran, bu tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve kaybolduktan 19 gün sonra 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tüm hızıyla devam ediyor.

GÖZALTINA ALINAN 2 KUZEN SERBEST BIRAKILDI

Cinayet hakkında yürütülen soruşturmada sahte ihbarlarla soruşturmanın seyrini değiştirdikleri gerekçesiyle gözaltına alınan yenge Hediye Güran ile kuzenler İsa Kaya ve Şeyma Kaya adliyeye sevk edildi.

Kuzenler savcılıkta verdikleri ifadeler sonrası serbest bırakıldı. Tutuklu Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran’ın ise 'kasten öldürmeye iştirak' suçlamasıyla kuvvetli suç şüphesiyle tutuklanması istenerek mahkemeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bursa'da açık bırakılan mazgalı fark etmedi, aşağı düştü: O anlar kamerada
MHP'den Anayasa’nın 4. maddesine karşı çıkan HÜDA Par'a tepki: 'Boş ve beyhude'
Narin Güran cinayeti soruşturması: Yenge Hediye Güran tutuklandı

Gündem Haberleri