Sinan Ateş'in ablası iki ayrı araçla takip edildi, şikayetçi oldu: Şüpheliler kim?

Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, Ateş'in avukatıyla birlikte oturduğu kafede iki ayrı araçla ve birden çok kişi tarafından takip edildi.

30 Aralık 2022'de Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde cuma namazı çıkışında ofisine giderken silahlı saldırı sonucu öldürülen Sinan Ateş'n ablası takip edildiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Gazeteci İsmail Saymaz, Ateş'in avukatıyla birlikte oturduğu kafede iki ayrı araçla ve birden çok kişi tarafından takip edildiği gerekçesiyle şikayetçi olduğunu ve Bursa Teleferik Polis Karakolunda ifade verdiğini söyledi.

Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş, bugün Bursa’da baba evinin önünde ve avukatıyla birlikte oturduğu kafede iki ayrı araçla ve birden çok kişi tarafından takip edildiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Teleferik Polis Karakolu’nda ifade veriyor. Şüphelilerin teşhisine çalışılıyor.

Takip edenler kim?

T24'ün haberine göre, karakolda ifade veren Ateş, kendisini takip edenleri teşhis etti. Ateş'i takip edenlerin iki ayrı ekip olduğu, ikisi Başkan Yardımcısı olmak üzere 7 kişinin de Bursa Ülkü Ocakları mensubu olduğu Başkan Yardımcısı olduğu tespit edildi.

Erdoğan ile görüşmüştü

Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme gerçekleştirmişti. Öte yandan Ayşe Ateş, CHP lideri Özgür Özel'le de bir araya gelmişti.

Sinan Ateş'in 30 Aralık 2022'de silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 22 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame Ankara 32'nci Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilirken, ilk duruşma 1 Temmuz'da görülecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

MSB: ABD'den F-16 tedarikine ilişkin sözleşmeler imzalandı
Yıl 2024 ama tartışılan ‘uygunsuz kıyafet’: İnceleme başlatıldı
Çayda korkutan toplu balık ölümleri: 'Bunun bir tane izahı var...'

Gündem Haberleri