Sıla Bebek öldü mü, yaşıyor mu? Tekirdağ'da istismara uğrayan Sıla bebekten acı haber

Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ'da cinsel istismara maruz bırakılan 2 yaşındaki Sıla bebekten yeni haber geldi. Peki Sıla Bebek öldü mü, yaşıyor mu? İşte son gelişmeler...

Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebeğin yoğun bakımda tedavisi sürdüğü bilinmekteydi. Son olarak teyzesi gazetecilere açıklamalarda bulunmuş ve doktorlarla yaptıkları görüşme sonrasında, “Sıla artık ilaçlara da tepki vermiyor. Durumu her geçen gün daha da kritikleşiyor." demişti. Peki Sıla Bebek öldü mü, son durum ne?


SILA BEBEK ÖLDÜ MÜ?


Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde şiddet ve cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla Yeniçeri'den acı haber geldi. Son habere göre Sıla bebeğin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.


5 ZANLI TUTUKLANMIŞTI


Anne B.Y, 8 Eylül'de kızı S.Y'yi "uyanmadığını" belirtmiş ve endişe duyarak Malkara Devlet Hastanesine götürmüş, yapılan muayenenin ardından bebek beyin kanaması teşhisi ve cinsel istismar şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesine yollanmıştı. Ayrıca durum polise bildirilmişti.

Daha sonra anne B.Y (25), B.Y'nin birlikte yaşadığı S.Ö (57), komşuları K.A. (32) ile 13 yaşındaki oğlu K.A. ve 14 yaşındaki G.K. gözaltına alınmıştı. Bunun yanında şüpheliler çıkarıldıkları hakimlik tarafından da tutuklanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Edirne Emniyet Müdürlüğü'nde 54 araç hizmete alındı
MSB duyurdu: Suriye'nin kuzeyinde 4 terörist etkisiz hale getirildi
Yavru kediyi ağzıyla ısırarak sağa sola savurdu!

Gündem Haberleri