Sigara tiryakileri kapanan tekelleri açtırmak için telefonları kilitledi.. Sigaraya gece zammı!

Bayram tatili sonrasında pek çok ürüne zam gelirken, sigara da son artışlardan etkilenen ürünlerden oldu. O sigara grubuna gece yarısı zammı geldi…

Ali Birerdinç - Sigara tiryakilerine kötü haber! Bazı sigara gruplarına gece yarısı zammı yapılırken artışların diğer sigara gruplarını da etkileyebileceği belirtildi. Peki hangi sigaralara zam geldi? Zamlı sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigara zammı hangi tarihten itibaren geçerli olacak?

Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, TELE1 kanalına son sigara zamlarıyla ilgili bir açıklama yaparak artış haberini duyurdu. Aybaş, KT&G sigara grubunun fiyatlarına 5 TL’lik bir artış yaşanacağını söyledi. Esse sigarasının da dahil olduğu bu grup için uygulanan zamların 4 Temmuz 2023 Salı gününden itibaren geçerli olacağı da belirtildi. Özgür Aybaş açıklamalarında diğer sigara gruplarına da kısa süre içerisinde zam uygulanmasını beklediklerine değindi. Aybaş artan zamların sebebini ekonomik kriz etkisiyle artan maliyetler olarak gösterdi.

Aybaş konuya dair şu ifadeleri kullandı: “Esse grubuna 5 liralık zam geldi. Yarından itibaren geçerli olacak. Diğer sigara gruplarına da birkaç gün içinde zam bekliyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

KT&G hangi sigaralar? KT&G sigara fiyatları 2023? Esse sigara fiyatları ne kadar 2023? Esse güncel fiyat listesi

Gündem Haberleri