Şeyda Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Görevi başında şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz nereli, evli mi?

Ümraniye'de hırsızlık suçundan yakalanıp firar eden şüphelinin yakalanması operasyonunda polis ekiplerine silahlı saldırı düzenlendi. Bu esnada bir kadın polis memuru olan Şeyda Yılmaz şehit oldu. Peki Şeyda Yılmaz kimdir, kaç yaşındaydı?

Ümraniye'de yaşanan olayda şehit olan Şeyda Yılmaz hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Ümraniye'de hırsızlık suçundan yakalanıp firar eden şüphelinin yakalanması operasyonunda polis ekiplerine silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olay sonrası yaralanan polis ve şüphelinin annesinin tedavilerinin sürdüğü biliniyor. Peki Şeyda Yılmaz kimdir?

ŞEYDA YILMAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından 'motosiklet hırsızlığı' suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şüphelinin yakalanmasına yönelik gerçekleşen operasyonda, polise silahlı saldırı düzenlendi.

Öğrenilen bilgiye göre şüpheli, yakalandığı esnada polisin silahını alarak kaçtı ve ateş açtı. Olay esnasında yaralanan polis memuru Şeyda Yılmaz'ın 27 yaşında olduğu biliniyor. Yılmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit oldu.

Olay sırasında yaralanan polis K.H.S. ve şüphelinin annesi P.G.'nin hastanedeki tedavisi devam ediyor. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Saatler geri alınacak mı? 2024 kışında kış saati uygulaması olacak mı?
Kübra Aykut intihar mı etti? Balkondan düşen Kübra Aykut'u biri mi itti, yanlışlıkla mı düştü?
Sinan Ateş cinayeti davasında yeni bilirkişi raporu: Eray Özyağcı dışında ateş eden yok

Gündem Haberleri