Seren Serengil'den siyasete girme kararı: 'Bizim adımıza da konuşacak birisine ihtiyacımız var'

Şarkıcı Seren Serengil, Gebze ve Ümraniye Belediyesi'ne ait bir barınakta yaşanan hayvan katliamı sonrası siyasete girme kararı aldı. Serengil, "Bizim adımıza da konuşacak birisine ihtiyacımız var" dedi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde belediyeye ait hayvan barınağında yaşanan hayvan katliamı sonrası bir skandal görüntüler de Ümraniye Belediyesi’ne ait Hekimbaşı Sahipsiz Hayvan Barınağı’ndan geldi.

Geçtiğimiz günlerde Gebze Belediyesi'ne ait Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nin arka kısmında çöp konteynerlerinde poşetlerde 30 köpek, 14 kedi ve 1 karganın iğneyle zehirlenip öldürüldüğü iddia edilen hayvan bulunmuştu.

Gebze'de yaşanan katliam Türkiye gündemini değiştirirken benzer görüntüler AK Partili Ümraniye Belediyesi’ne ait Hekimbaşı Sahipsiz Hayvan Barınağı’ndan geldi. Barınakta çok sayıda ölü kedi ve bakımsız köpeklerin görüntüleri sosyal medyada hayvanseverler tarafından paylaşıldı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vahşet sonrası yaptığı açıklamada hayvan katliamını ortaya çıkaran kişileri suçlamış ve 'ansızın giren bir grup' demişti. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da barınakta ortaya çıkarılan görüntülere değinmemiş ve yaşanılanların 'provokasyon' olduğunu savunmuştu.

SEREN SERENGİL SİYASETE GİRECEK

Gebze Belediyesi'ne bağlı barınağın önünde çok sayıda sokak hayvanının ölü bulunmasının ardından Hande Yener ile Seren Serengil'in de aralarında bulunduğu ünlü isimler Gebze Belediyesi önünde hayvan katliamını protesto etmişti.

Yaşanan katliamın ardından Seren Serengil, siyasete girme kararı aldı. Sonuna kadar mücadele edeceğini dile getiren Serengil, halkın kendisini desteklemesi durumunda aday olmayı istediğini dile getirdi.

Serengil şunları söyledi:

"Şöhretimi bu hayvanların ve bu canlıların yararına kullanmak benim vatandaşlık görevim. Ben, arkadaşlarım gibi duymamazlıktan görmemezlikten gelme duruş bozukluğunda değilim. Sizin gönlünüz rahat oluyor mu? Benim olmuyor. Ben sanatçı olarak, bırakın her şeyi, seven olarak şöhretim ne kadarsa, bu kadar mı?

Ben bunun için sonuna kadar mücadele edeceğim. Ne bir yere gireceğim ne de politikacıyım; ama bu saatten sonra gireceğim. Çünkü bizde kim girmek zorundadır. Bizlerden birisinin de olması gerekiyor orada. Nefret ettiğim bir şeydi ama Meclis'ten bu yasayı çıkarttığı zaman gülen insanlar var. Aday olmayı düşünüyorum, eğer halk beni bir şekilde desteklerse; onlar adına, çünkü bizim adımıza da konuşacak birisine ihtiyacımız var."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da D-100 Karayolu'nda kaza: İki otomobil çarpıştı, yaralılar var
Ahmet Çakar'dan İzlanda galibiyeti sonrası ilginç hareket: Ağzıyla su fışkırttı
Kerem Aktürkoğlu: 'Bu maçı çevireceğimizi biliyorduk'

Gündem Haberleri