Rojin Kabaiş'ten acı haber! Ali Yerlikaya açıkladı

Van'da 18 gündür kayıp olarak aranan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'in cansız bedeni bulundu.

Rojin Kabaiş'ten acı haber! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 18 gündür aranan Rojin Kabaiş'in cansız bedeninin Van Gölü'nde bulunduğunu açıkladı.

Ali Yerlikaya kişisel X hesabından yaptığı paylaşımla Kabaiş'in ölüm haberinin duyururken genç kızın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Rojin'in cansız bedeninin Van Gölü'nün Molla Kasım Köyü sahilinde bulunduğu belirtildi.

Yerlikaya'nın konuya dair paylaşımında; 27 Eylül 2024 Cuma günü Van’da KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Rojin kızımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum." ifadeleri yer aldı.

Ne olmuştu?

21 yaşındaki Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş 18 gün önce Van'da kaybolmuştu. 27 Eylül akşamı kaldığı KYK yurdundan çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Kabaiş'in 28 Eylül günü Van Gölü Sahili'nde cep telefonu, kulaklık, kek ve suyu bulunmuştu. Genç kızın 10 Ekim tarihinde ise başörtüsü bulunarak incelenmek üzere emniyet birimlerine iletilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

AK Parti geri adım attı: Kredi kartlarından 750 liralık katkı payı düzenlenmesi ertelendi
MSB duyurdu: Pençe-Kilit bölgesinde PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildi
İstanbul'da metrobüste doğum paniği! Mucize anlar böyle görüntülendi

Gündem Haberleri