Resmi Gazete'de yayımlandı: Birçok hakim ve savcının görev yeri değişti

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 4 ilin Cumhuriyet Başsavcısı değişti.

Resmi Gazete'de yayımlanan 18.01.2024 tarihli ve 92 sayılı HSK kararı ile 4 ilin Cumhuriyet Başsavcılığına atamalar yapıldı. Kararda İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığına Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Gökçe, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına ise Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yakup Ali Kahveci atandı.

Resmi Gazete'de yer alan 21.02.2024 tarihli ve 253 sayılı karar ile 37 hakim ve savcının görev yeri değiştirilirken, 13.06.2024 tarihli ve 820 sayılı karar ile ise 4 bin 9 hakim, savcı ve Adliye ve Ağır Ceza Mahkemesi üyeliği ve başkanlığına atamalar yapıldı. Aynı tarihli ve 821 sayılı karar ile ise 290 İdare ve Vergi Mahkemesi üyeliklerine ve başkanlıklarına ise görevlendirmeler gerçekleştirildi.

BAKAN TUNÇ'TAN HAYIRLI OLSUN PAYLAŞIMI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara ilişkin hayırlı olsun paylaşımı yaptı. Tunç paylaşımında, "Ataması yapılan hâkim ve Cumhuriyet savcılarımıza adaletin tecellisi yolunda üstün muvaffakiyetler diliyorum. Yargı camiamız, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Mayısta en çok tercih edilen ikinci el oto markaları belli oldu
Otomobilde iki el bombasıyla yakalanan sürücüye gözaltı
Hafriyat kamyonu, yayaların şaşkın bakışları arasında kaldırımdan gitti!

Gündem Haberleri