Özgür Özel eleştiri yönelten sosyal medya kullanıcısını 'es geçmedi': 'Sokağa atılmış, sahiplenmek hata mı?'

CHP lideri Özgür Özel, kendisini sahiplendiği kedi üzerinden eleştiride bulunan sosyal medya kullanıcısına yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 31 Mart yerel seçim günü doğan 4 kedi yavrusundan birini sahiplendiğini ve yerel seçim zaferinin anısına sahiplendiği kedinin ismini 'Zafer' koyduklarını paylaşmıştı.

Özel "Narlıdere Belediye Başkanımız Erman Uzun'un bir kardeşini sahiplendiği yerel seçimleri kazandığımız 31 Mart günü doğan 4 kedi yavrusundan birini de biz sahiplendik. Doğduğu gecenin anısına adını Zafer koyduk. Zafer yeni zaferlere doğru Genel Merkezimizde Şero ile omuz omuza hep yanımızda olacak..." açıklamasını yapmıştı.

Öte yandan söz konusuna paylaşıma birçok yorum gelirken Özel, gelen yorumlar içerisinde bir sosyal medya kullanıcısının sahiplendiği kediye yönelik eleştirisini es geçmedi.

Kullanıcı "Cins kedi??" eleştirisinde bulunurken Özel'de cins kedi olup olmamasının önemli olmadığını sokağa atılmış kedinin sahiplenilmesinin bir hata olmadığını söyledi.

Özel "Cins olsa ne olur olmasa ne olur 3 kardeşi ile sokağa atılmış sonuçta sahiplenmek hata mı?" şeklinde yazdı.

Özel'in cevabı sonrası bazı sosyal medya kullanıcıları 4 kedi yavrusundan birini sahiplenmiş olmasını desteklerken bazıları da gerekli tepkinin daha önemli konularda gösterilmesi gerektiğine dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri