Özel ve İmamoğlu ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi: 'Yan yanayız yılmayacağız'

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Özel, “Kararlıyız, yan yanayız, yılmayacağız” ifadelerini kullanırken CHP'li belediye başkanları da birlik ve beraberlik mesajı verdi

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen değerlendirme toplantısında İl Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 26 CHP'li belediye başkanı bir araya geldi. Toplantı hakkında paylaşım yapan belediye başkanları, Ekrem İmamoğlu'nun İstinaf'ta görülmekte olan 'ahmak davası'n aatıfta bulunarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik,
“Kararlıyız, yan yanayız, yılmayacağız. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve ilçe belediye başkanlarımız ile değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik” açıklamasını yaptı.

Dayanışma ruhu

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de “Kararlıyız, yan yanayız, yılmayacağız” mesajını paylaşırken Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, “İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik'in ev sahipliğinde, İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve ilçe belediye başkanlarımızla bir araya geldik. Toplantımızda, İstanbul’un her köşesine sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet üretme kararlılığımızı bir kez daha vurguladık. Ortak akıl ve dayanışma ruhuyla, İstanbul'umuza ve Büyükçekmece'mize en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Hep birlikte” açıklamasını yaptı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ise “İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik’in ev sahipliğinde, İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla ilçe belediye başkanları olarak verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Sosyal belediyecilik anlayışıyla 16 milyon İstanbullu için ortak akıl ile hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Derdimiz demokrasi

Toplantıya katılan bir diğer Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara da “Kararlıyız, yan yanayız, yılmayacağız” ifadelerini kullanarak, “İstanbul’un sosyal demokrat belediye başkanları olarak işbirliği içinde çalışmaya devam edecek, komşularımıza götürdüğümüz hizmetleri kesintisiz sürdüreceğiz” diye konuştu. Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ise “İstanbul'un seçilmiş iradesi ve muhafızları olarak; kararlı, omuz omuza, inançla yürüyoruz ve hiç bir zaman yılmayacağız” ifadelerini kullandı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, “Kararlıyız, yan yanayız, yılmayacağız. Derdimiz demokrasi, derdimiz sandık iradesi” mesajını paylaştı. Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer ise “Yerelden iktidara yürüyoruz. Halkçı belediyecilik vizyonuyla Esenyurt'umuza ve İstanbul'umuza ortak akıl temelinde hizmet vermeye devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Çini Project Beyoğlu’nda açıldı
Görüntüler gündem olmuştu: Bursa İnegöl Belediye Başkanı Taban, takdir ettiği genci misafir edecek
Karanlık Bir Benlik Arayışı: Fight Club'da kimlik, kaos ve özgürlük

Gündem Haberleri