Ormanlık alanda mangal yakmak isteyenleri uyaran adam gündem oldu!

Edirne Saros Körfezi'nde mangal yakmak isteyen bir kişi, yerel halk tarafından uyarı alınca ortaya ilginç anlar çıktı.

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Yayla mahallesinde sıcak havayı fırsat bilen bir grup, ormanlık alanda mangal yapmak istedi. Havanın sıcak ve rüzgarlı olması nedeniyle ormanlara giriş çıkışın yasak olmasına rağmen inatla mangal yapma hevesi olan bir kişi yerel halk tarafından yapılan uyarıyı dinlemesiyle yaşanan konuşma anları gündem oldu.

Ormanda yangın çıkmaması için canını tehlikeye attı!

Saros Körfezi'nde yaşanan mangal yakma tartışmasında bir kişi ailesiyle birlikte ormanda mangal yakmak isteyince duruma bölge halkından bir kişi engel oldu. Mangal yapmak isteyen şahsı uyaran yerli, "Ateş yakmayın gerekirse ücretsiz olarak etleri ben pişireyim" diyerek teklif sundu.

Geçtiğimiz Cuma günü yaşanan olayda; mangal yapmak isteyen taraf duruma ısrar etmesinin ardından uzlaşarak ormanda mangal yapmaktan vazgeçti. Bölge halkından bir kişinin ormanda oluşabilecek yangın riskine karşı yapmış olduğu örnek dolu davranış oldukça konuşuldu. Canını tehlikeye atarak dayak riskine rağmen mangal yakmak isteyen tarafı ikna eden vatandaş sosyal medya başta olmak üzere Edirne'de de büyük takdir edildi.


O anlarda olası bir orman yangınının önüne geçen vatandaşlar yaşadıkları konuşma anlarını an bean kaydederek sosyal medyada gündem konusu oldu. İşte mangal yakma olayında yaşananlar...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri