Narin'in otopsisi sonucu ne çıktı? İşte Narin Güran'ın otopsi sonucu ve ölüm sebebi...

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde cinayete kurban giden ve dere yatağında cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran’ın otopsi işlemi tamamlandı. Peki Narin'in otopsi sonucu ne çıktı?

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı olan Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos tarihinde saat 15:00 sıralarında kaybolan Narin, günler boyu aranmış ve Narin Güran hakkındaki haberlere yayın yasağı getirilmişti.

Ardından soruşturma kapsamında elde edilmiş olan yeni deliller ve iddialar sebebiyle Tavşantepe köyü muhtarı ve Narin Güran’ın amcası S.G ‘kasten öldürme’ şüphesiyle tutuklanmıştı. Yapılan arama çalışmaların 19’uncu gününde Narin Güran’ın cansız bedeni Eğertutmaz Deresi’nde bulunmuştu.

Narin Güran’ın ölümü sonrası olayla ilgisi olduğu düşünülen 23 şüpheli gözaltına alınmıştı.

NARİN'İN OTOPSİ SONUCU NE ÇIKTI?

Narin Güran’ın Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemiyse sona erdi. Diyarbakır Barosu Başkanvekili Mehdi Özdemir “Numuneler alındı, İstanbul Adli Tıp Kurumu rapor hazırlayacak” şeklinde konuşurken, Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren ise konu hakkında “Narin’in bedeni 19 günde deforme olduğundan ölüm sebebi tespit biyolojik ve patolojik araştırmaların sonucuna bağlı.“ ifadelerini kullanmıştı.

"SOL AYAĞI KOPMUŞTU"

Narin’in ön otopsi sonuçlarında ise "Sol ayağının diz altından kopmuş görüldü, kaval kemiği çuvalın içinde çıktı. Gözle görülür şekilde bir kesici aletle ve silahla yaralama yok. İç kanama yok." denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kaykayla parka giderken servis minibüsü çarptı: 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Atatürk Anıtı'na balta ile saldırı: Dayı ile yeğenin akıl sağlığı raporu çıktı
Narin'i amcası mı öldürdü? Bir isim itirafçı oldu! Narin Güran'ın cesedini kim çuvala koydu?

Gündem Haberleri