Narin'i amcası mı öldürdü? Bir isim itirafçı oldu! Narin Güran'ın cesedini kim çuvala koydu?

21 Ağustos tarihinden bu yana Diyarbakır'da aranmakta olan küçük Narin’in cansız bedeni köye yakın mesafedeki dere yatağında bulunmuştu. Son gelişmelere göre köyden bir kişi Narin cinayeti hakkında itirafçı oldu. Peki Narin'i amcası mı öldürdü?

Narin Güran cinayetini kimin işlediği merak ediliyor. 21 Ağustos tarihinde Diyarbakır’da kaybolan ve uzun bir süredir aranan Narin Güran’ın (8) cansız bedeni önceki gün sabah saatlerinde Tavşantepe Mahallesi'nde köyünün yakınlarında yer alan Eğertutmaz Deresi yatağında bulunmuştu.

Gelişme sonrası üzücü haberi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya üzerinden açıklama yaparak duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde Narin'in cesetinin bulunduğu dere aranıp taranmış ancak jandarma ekipleri aramalar sonrası bölgede herhangi bir iz bulamamışlardı. Sonra ise tekrar yapılan aramalar ile ceset bulunmuştu.

BİR KİŞİ İTİRAFÇI OLDU


Önceki gün soruşturma için bir başsavcıvekili ile üç savcı daha görevlendirildiği öğrenilmiş ve Narin’in annesi Yüksel, babası Arif Güran, 2 ağabey, tutuklu amcanın eşinin ardından 3 amcanın da aralarında yer aldığı 24 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenilmişti.

"MUHTAR (AMCA) CESEDİ ÇUVAL İÇERİSİNDE BANA VERDİ"

Son olarak öğrenilen yeni gelişmelere göre ise köyden bir kişi Narin cinayeti hakkında itirafçı oldu ve "Muhtar olan (Amca) cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm." dedi. İtirafçı olan kişinin kimliği açıklanmazken, iddianın detayları soruşturulmaya devam ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Ekrem İmamoğlu'nun acı günü: Üsteğmen akrabası Ömer Fatih Ayar şehit düştü
Kabine Toplantısı ne zaman, bu hafta mı yapılacak? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ne zaman toplanacak? İşte toplantı gündemi...

Gündem Haberleri