Narin'i abisi mi öldürdü? Sırtında tırnak izleri bulundu! Narin Güran'ı öldüren kişi abisi mi?

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni 19 gün sonra dere yatağında bir çuvalın içinde bulunmuştu. Son olarak olayda ortaya çıkan ipuçları okları amcası ve abisine yönlendirdi. Peki Narin'i abisi mi öldürdü?

Diyarbakır'da Merkez Bağlar ilçesinde yer alan Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin, 19 gün sonra bulunmuş ve küçük çocuğun cansız bedeni dere yatağında tespit edilmişti. Narin Güran, önceki gün kılınan cenaze namazıyla öldürüldüğü köyde toprağa verilmişti.

Ülkeyi sarsan cinayet sonrası ise yeni gelişmeler yaşandı. Olayda tespit edilen kanıtlar amca Salim Güran ile ağabey Enes Güran'ı göstermeye başladı. Ağabeyin vücudunda bulunan morluk ve tırnak izleri, amcanın ise arabasındaki arka koltuk detayı araştırılmalara dahil edildi.

NARİN'İ ABİSİ Mİ ÖLDÜRDÜ?

Türkiye'yi şoke eden cinayette anne, baba, kardeş ve amcaların da aralarında bulunduğu 24 kişinin sorgusu sürüyor. Nevzat Bahtiyar ise cinayeti itiraf ederek itirafta bulundu. Amcanın Narin'in cansız bedenini kendisine getirdiği ve 'bunu yok et' dediğini itiraf etti.

Narin'in cesedinin taşındığı araçta bir kişinin daha olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, abisi hakkında bulunan bir başka kanıt ise okları abisine çevirdi.

ABİNİN SIRTINDA TIRNAK İZLERİ BULUNDU


Diğer yandan Narin'in kaybının ilk günlerinde abinin kolunda bulunan diş izi bulunmuştu. 2 ısırık izi üzerinde yapılan incelemeler sonrası ise, bir izin kime ait olduğu tespit edilememişti.

Abinin gözaltına alınmasının ardından yapılan muayenelerde ise gözünün altında morluk ve sırtında tırnak izleri olması dikkat çekti.

AMCASI ÇELİŞKİLİ YANITLAR VERDİ

Ağabey Güran'da tespit edilen izlerle ilgili amcaya da sorular sorulduğu öğrenildi. Amca Sarim Güran ise bu sorulara "Nedenini ben ne bileyim? Ben gözünün içindeki morluğu sordum. 'Amca gözüme mısır geldi, kendimi ısırdım' diye yanıt verdi." şeklinde yanıt verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Bu ülkede Narin niye öldü?
Kocaeli'de polisle genç arasında nefes kesen kovalamaca: Polis yakalamayı başaramadı
İstanbul’da sahte evrak düzenleyenlere operasyon: 15 gözaltı

Gündem Haberleri