Narin Güran hakkında konuşan TV 100 muhabiri Canan Altıntaş: 'Bir şey gördüm söyleyemiyorum'

19’uncu günde, derede cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölüm haberini veren TV 100 muhabiri Canan Altıntaş'ın "Bir şey gördüm ama söyleyemiyorum" söylemleri dikkat çekti.

Türkiye'de herkesin kulağı Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'tan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'dan gelecek umutlu haberdeydi.

Ancak bugün İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan kötü haber geldi. 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni günler sonra köye yaklaşık 1.5 kilometre uzaktaki Eğertutmaz Deresi'nin kenarında bulundu.

Köy içerisinde ve çevresinde 19 gündür devam eden arama ve kurtarma çalışmaları esasında, köyün tamamının çevresinin taranmasına rağmen gelen ihbar yönü değiştirdi.

Aramalarını Eğertutmaz Deresi'nde yoğunlaştıran ekipler, Narin Güran'ın cesedini torba içerisinde ve üzerine çalılıkların bırakılmış olarak buldu. Ancak dere yatağında defalarca kez arama yürütülmesine rağmen Narin'in cesedinin bulanamamış olması birtakım sorular doğurdu. Bunlardan biri de Güran'ın cansız bedeninin sonradan bölgeye bırakıldığı iddiası oldu.

Narin Güran soruşturmasında çelişkiler, belirsizlikler sürerken yeni bir detay gündemde büyük yankı uyandırdı. Bu iddia ise gazeteci Emrullah Erdinç'ten geldi. Erdinç, Narin Güran'ın engelli ablasının şüpheli bir şekilde hayatını kaybettiğini ve ölümünün 'merdivenden düşme sonucu' meydana geldiğini savunularak üstünün kapatıldığını iddia etti. İki kardeşin ölümü aile hakkında şüpheleri daha fazla artırdı.

Nitekim Narin Güran soruşturmasında yaşanan son gelişme ise annesi, babası, 2 ağabeyi, 3 amcası ve 2 Eylül'de tutuklanan amcası Salim Güran'ın eşinin de bulunduğu 23 kişi gözaltına alınması oldu.

TV 100 muhabiri Canan Altıntaş: Bir şey gördüm söyleyemiyorum

TV 100 muhabiri Canan Altıntaş, Narin’in cansız bedeninin bulunduğu haberini anlattığı esnada gözyaşlarına hakim olamadı. Ancak Altıntaş canlı yayında yaptığı açıklamalarda dikkat çeken ifadeler kullandı.

Dün bir şeye tanık olduğunu ve ölümünü hissettiğini belirten Altıntaş, soruşturmaya zarar vermemek adına detaylı bilgi vermedi.

İnsanlara Narin Güran hakkında güzel haber vermek istediğini ve bunu da umut ettiğini ifade eden Altıntaş, "Sabah duyduğumda şok oldum. Dün özellikle bir şeye tanık oldum ve aslında bunu hissettim, söyleyemiyorum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank salça kaynatıp gazetecilere ikram etti
Mardin'de otomobiller kafa kafaya çarpıştı!
Ataşehir'de mobilya mağazasında yangın!

Gündem Haberleri