Muharrem İnce: Atatürk gelse kurultay şansı zor

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP’de yaşanan “değişim” sürecini ve kurultayda yaşanacak gelişmeleri değerlendirdi.

Cansev Temuçin - Muharrem İnce’den CHP hakkında çarpıcı tespitler geldi. Kılıçdaroğlu’nun 28 mayıs gecesi istifa etmesi gerektiğini söyleyen Muharrem İnce, İmamoğlu’nun adaylık iddiaları hakkında da yorum yaptı.

Sözcü gazetesinden İsmail Saymaz’a konuşan Muharrem İnce ses getirecek açıklamalarda bulundu. Seçim çalışmalarına bugün itibarıyla başlayacağını söyleyen İnce ilk olarak Hatay’ı ziyaret edeceğini belirtti.

Kılıçdaroğlu’nun ve “Altılı Masa”nın zor olanı başararak seçimleri kaybettiğinin altını çizen İnce, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yerinde olsa seçimlerden sonra istifa edeceğini söyledi.

CHP’de yaşanan değişim sürecine de değinen Muharrem İnce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başkanlık adaylığı iddialarına ilişkin de konuştu. Muharrem İnce iddiasını “Atatürk gelse kurultay şansı zor” sözleriyle belirterek, CHP’de yaşanan yapı değişikliğine dikkat çekti.

İnce konu ile ilgili şunları da ekledi: “Eğer kasıt kişilerin değişmesiyse sonuç değişmez. Mantalite değişmeden yeni gelen çok kısa sürede eskisi gibi olur.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Muharrem İnce'ye 'kaset komplosu' iddianamesi iade edildi

Gündem Haberleri