Melike Şahin, konser verdiği sırada sahnede Narin için ağladı: 'Üzgünüm, hüzünlüyüm ve öfkeliyim'

Harbiye'de konser veren ünlü şarkıcı Melike Şahin konserinde, Narin Güran cinayetine dair duygularını paylaştığı esnada gözyaşlarına hakim olmadı. Konuşmakta zorlanan Şahin'e seyircilerden biri 'Ağlama' diyerek bağırdı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin'in cansız bedeni dün sabah saatlerinde Jandarma ekiplerince bulundu.

Narin Güran'ın cenazesi, dün öğle saatlerinde Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na getirildi. 13 uzman ekip tarafından 10 saat süren otopsi tamamlandı. Gazeteci Emrullah Erdinç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Narin Güran'ın adli tıp ön raporunda; boynunda boğma izi bulunduğu, 15 gün suda kaldığı, ayağında kırık olduğu tespit edildiğini belirtti.

Son olarak Narin Güran soruşturmasında yaşanan son gelişme ise annesi, babası, 2 ağabeyi, 3 amcası ve 2 Eylül'de tutuklanan amcası Salim Güran'ın eşinin de bulunduğu 24 kişinin gözaltına alınması oldu.

Melike Şahin sahnede ağladı

Türkiye'yi yasa boğan cinayette tepkiler peş peşe yükseldi. Dün Harbiye Açık Hava’da konser veren Melike Şahin, sahnede Narin Güran'ın ölümü nedeniyle ağlamaya başladı.

Narin'in cesedini bulduklarını büyük üzüntüyle karşıladığını belirten Şahin konuşmasına “Bugün böyle heyecanla uyandım ama sonra Narin'in cesedini bulduklarını öğrendim. Ben de sınırları delik deşik bir çocuk olduğum için. İstismar ne demek bildiğim için. Bu tarz şeyler gördüğümde biraz kötü oluyorum." ifadeleriyle başladı.

Şahin, gözyaşları içerisinde konuşma yapmada zorlanıp duraksadığı esnada seyircilerden biri 'Ağlama' diyerek sesini yükseltti. Melike Şahin ise 'Sana sormayacağım, ağlayıp ağlamayacağımı' diye tepki gösterdi.

Melike Şahin'in bu sözleri sonrası seyirciler alkış tutarken Şahin, sözlerine kaldığı yerden devam etti. Duygularını paylaşmayı sürdüren Melike Şahin "Üzgünüm, hüzünlüyüm ve öfkeliyim. Bir çocuğa bunu yaptıkları için öfkeliyim. Sizin de modunuzu çok düşürmek istemiyorum. Bunu yapanlarında bunu görüp sessiz kalanların da bu dünyada ve diğerinde şimdi içimin yandığı kadar yüz katı yanmasını ümit ediyorum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yaz tatili bitti: İstanbul'da ilk ders zili çaldı
Zimmetine 785 bin lira geçirmişti: PTT görevlisine istenen ceza belli oldu
Okula uyum süreci nasıl hızlandırılır?

Gündem Haberleri