Mehmet Mert'ten Bora Balcıoğlu'nun tepkisine eleştiri geldi: "Polemiği doğru bulmuyorum"

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat’ın tutumuna sert tepki göstermiş ve sosyal medya üzerinden de bir açıklama yayınlamıştı. Mehmet Mert'ten Bora Balcıoğlu'nun tepkisine eleştirel bir açıklama geldi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat’ın tutumuna sert tepki göstermiş ve yayınlamış olduğu basın açıklamasında, Müdür Damat’ın partizan ve ayrıştırıcı tutumlarının Silivri’deki barış ve huzur ortamını tehdit ettiğini belirtmişti. Başkan Balcıoğlu, halkın iradesini yok sayan bu tutuma karşı sessiz kalmayacağını ifade etmiş, sert çıkmıştı.

MEHMET MERT: "POLEMİĞİ DOĞRU BULMUYORUM"

Gazeteci Mehmet Mert'ten ise Bora Balcıoğlu'na eleştiri niteliğinde bir yorum geldi. Mert, sosyal medyada yayınladığı açıklamasında Balcıoğlu'nun göreve henüz yeni atanmış İlçe Milli Eğitim Müdürü ile gereksiz polemiğe girmesini doğru bulmadığını ifade etti.

İşte gazeteci Mehmet Mert'in konuyla ilgili açıklaması:

"Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat’a açmış ağzını, yummuş gözünü.

Müdür Damat’ın partizan ve ayrıştırıcı tutum içinde olduğunu kaydeden Balcıoğlu gerekçe olarak Damat’ın, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı açılışı için düzenlenen çelenk törenine kasıtlı olarak geç geldiğini ve bir okul ziyaretinde adının resmi bültende geçirmediğini ifade etmiş.
Ben sevgili Bora Balcıoğlu’nun daha göreve yeni atanan ilçe milli eğitim müdürü ile gereksiz bir şekilde polemiğe girmesini doğru bulmuyorum.

Sadece İbrahim Hakkı Damat değil, ülke genelinde tüm devlet memurları ve müdürleri yeni Cumhurbaşkanlığı Sisteminde diken üstünde çalışmaktalar.


Balcıoğlu’na tavsiyem bu gerçeği bilerek kavgadan, tartışmadan, polemikten uzak tüm devlet memurları ile doğru bir iletişim kurarak ilçede hizmet etmesidir.


Açıklamasında da belirttiği gibi şayet öncelikle Silivri’nin evlatlarının, öğrencilerinin, halkının huzurunu ve güvenini düşünüyorsa böyle davranmalı aksi halde ben bu müdürü istemedim bize başkasını gönderin devri kapandı!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Dilruba Kayserilioğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt: 'Narin katledilmiş gündemin ben miyim?'
Tepkilerin odağında olan AK Partili Ensarioğlu siyaseti bırakmayacakmış: 'Yoluma devam edeceğim'
Narin'in tutuklanan amcası muhtarlık görevinden uzaklaştırıldı

Gündem Haberleri