Mansur Yavaş'ın basın danışmanı istifa etti: 'Ömür boyu gönül bağımız sürecek'

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın basın danışmanı Volkan Memduh Gültekin görevinden istifa etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, sosyal medya hesabından "Veda zamanı" başlıklı paylaşımıyla görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Mansur Yavaş ile yolculuğa 15 yıl önce çıkan, 10 yıldır da basın danışmanlığı görevini sürdüren GÜltekin, yeni dönemde kendi aldığı kararla Ankara Büyükşehir Belediyesi ile olan hikayesini sonlandırma kararı aldı.

Mesajında Mansur Yavaş'a ve mesai arkadaşlarına teşekkür eden GÜltekin "Yeni sayfada görüşmek dileğiyle…" ifadeleriyle açıklamasını noktaladı:

Gültekin, yayımladığı veda mesajında şunları yazdı:

"Siyasi idolüm ve başkanımız Sayın Mansur Yavaş ile yolculuğa 15 yıl önce çıktım. 2009 seçimlerinde sahada görev aldım. 2014 seçimlerinde hem sahadaydım hem de danışmanlığını yaptım. 2019 seçimlerinden önce yollarımız yine kesişti. Seçim sürecinin iletişim kampanyasını bu kez ben yönettim. Seçim sonrası da tüm iletişim süreçlerini ekibimizle birlikte bugüne dek taşıdım. 2023 genel seçimleri ve 2024 yerel seçimlerinde de aynı şekilde görevimi yerine getirdim. Ne mutlu ki bu süreçte yapılan tüm anketlerde başkanımız her zaman zirvede yer aldı.

Yeni dönemde kendi aldığım kararla, Ankara Büyükşehir Belediyesi hikayemin sonuna geldik. Mesai arkadaşlarımla birlikte nitelikli bir öykü yazdığımızı düşünüyorum. İnanıyorum ki tohumunu attığımız, filizlenen ve yeşeren iletişim sistemimiz yıllarca daha da büyüyüp başarıdan başarıya koşacaktır.

Bu süreçte, kentime ve ülkeme şerefle hizmet etme fırsatı verdiği için Sayın Başkanımıza, emekleri için her biri pek kıymetli olan mesai arkadaşlarıma ve yüreklerini açarak yanımda oldukları için tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni sayfada görüşmek dileğiyle…"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İki otomobilin yarışı kazaya neden oldu: Ölü ve yaralılar var
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: AK Parti Üsküdar’da sosyal yardım bütçesini seçim çalışmalarına harcadı
Gülşah İnce ile Oğuz Demir dünyaevine girdi: Nikahı Ekrem İmamoğlu kıydı, Özgür Özel şahitlik etti

Gündem Haberleri