Limonata maliyeti hesabı ile olay yaratan Aslıhan’la böyle dalga geçti!

Geçtiğimiz hafta limonata maliyeti hesabı yaptığı videosu ile olay yaratan ve bir esnaf tarafından yaptığı hesap ti’ye alınan Aslıhan’a bir şok daha!

Sosyal medyada çektiği maliyet hesaplama videoları ile tanınan Aslıhan, bu kez bir videoya konu oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı Aslıhan’ın çektiği videolara benzer bir video çekip yayınlayarak kendi maliyet hesaplamasını yaptı.

Yayınladığı video ile kısa sürede geniş kitlelere ulaşan kullanıcı, akıllı telefon fiyatlarına eklenen vergilere dikkat çekmek için hazırladığı görüntülerde şunları söyledi:

"Bu telefon kaç lira? 36 bin lira. Ama normal fiyatı 36 bin lira. Şimdi ben buna bir de TRT bandrolü koyuyorum. Şimdi kaç lira? 38 bin 640 lira. Daha bitmedi. Şimdi buna bir de Kültür Bakanlığı payı koyuyorum. Şimdi kaç lira arkadaşlar? 39 bin lira. Şimdi asıl olay geliyor. Hazır mısın? Şimdi ben buna bir de KDV koydum. Ama böyle çapraz koydum, normal değil. Şimdi kaç lira arkadaşlar? 46 bin 700 lira. Şimdi seni biraz üzeceğim. Hazır mısın? Bir de buna ÖTV koyuyorum arkadaşlar. Şimdi kaç lira 60 bin tl."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Limonata maliyetine esnafın verdiği cevap olay olmuştu! O kızdan esnafa yanıt geldi…
Kim Bu Aslıhan? Aslıhan Mert Özcan kimdir? Kaç Lira Aslıhan ne iş yapıyor
Genç kızın limonata maliyeti hesabına esnaftan şok yanıt!

Gündem Haberleri