Küçükçekmece'de Cübbeli Ahmet Hoca'ya yumruklu saldırı!

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Küçükçekmece'de bir dernekteki sohbet programına katıldı. Program sonlanınca dernekten çıkan Ünlü, yumruklu saldırıya uğradı.

Küçükçekmece'de bir dernekteki sohbet programına katılan Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, dernek çıkışında yumruklu saldırıya uğradı. Olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Yumruklu saldırı anları cep telefonu görüntülerine yansıdı.

Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'nde bulunan bir dernekte düzenlenen sohbet programına katılan ve Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, dernek çıkışında yanına yaklaşan kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Saldırıya çevredekiler müdahale ederken, şüpheli kısa sürede etkisiz hale getirildi. Saldırgan polis tarafından gözaltına alınırken, olay anı cep telefonu görüntülerine yansıdı.

Olayla ilgili Ahmet Mahmut Ünlü'ye ait x platformundan yapılan açıklamada, "Cübbeli Ahmet Hoca, İkitelli tarafında bir dernekte sohbet yaptıktan sonra çıkış yaparken kalabalık cemaatin dua istedikleri sırada karanlıkta biri tarafından müstehcen bir sövme ile birlikte darp teşebbüsüyle boğazı sıkılarak saldırıya uğradı. Korumalar tarafından acil müdahale edilerek Hocaefendi kurtarıldı. Hazır bulunan polis ekipleri tarafından şahıs yakandı ve soruşturma başlatıldı" ifadeleri yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ajda Pekkan'dan konserine gelenlerden "Yardım çağrısı"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçları kime çekiyorsunuz?
CHP'nin Tüzük Kurultayı'nda Mansur Yavaş'tan konuşma sitemi

Gündem Haberleri